Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Beszéljünk az ideális pasiról!

Valamiért ez a téma még kimaradt, én jelentkezem legkésőbb ezzel. Talán azért, mert túl sokrétű fogalmazásba kéne esnem. Egyéb kisebb-nagyobb utalásaim már kifejtettem sok-sok írásomban, de még sosem foglaltam össze azt, amit egyszerre gondolok és keresek az ideális sráccal kapcsolatban. Természetesen ezzel kapcsolatban is várom a kommenteket nagyon szívesen. S esetleg kérdést is kaphattok arra, miért van az, hogy szinte nem tudok senkit se találni, aki hasonlóan látja a világot, mint én.

[17857_215678564976_26696569976_76266[2].jpg]

Az alapoknál kezdem, tisztázni kell, hogy úgy gondolom, tökéletes nem létezik, csak megfelelő. S nagyon kell vigyázni, hogy a képzeletbeli tökéletes keresése közben a megfelelőt nehogy elszalasszuk. Le kell még pipálni a másik tényt, az igazival kapcsolatos legendákkal átitatott álmodozás ellen. Ezzel kapcsolatban, leszögezem, szintén úgy érzem, igazi sem létezik, az igazi nem más, mint az a személy, melyet annak szeretnénk/akarunk határozottan elképzelni.

 Beautifulmag_boxer11

Le kell tisztázni még azt a tényt, hogy a mérhetetlen pesszimistaságom ellenére, bennem is vannak optimista elgondolások, csak az átlagembernél sokkal kevesebb bújik ki a belső kisugárzásommal. Mindig a száraz tényekre, tapasztalatokra, reakciókra alapozok. Elmondhatom magamról, talán egész jó emberismerő vagyok, másokhoz képest. Akkor ezeket letudtuk, kezdjünk is bele rögtön.

Külső tulajdonságok: Mivel egyik sarkalatos, s fontos szempont, így nem lehet elmenni mellette. Melegek közt úgy tapasztalom ez az első és legfontosabb dolog. Ezzel én is így vagyok, hiszen elsőnek a külsőt veszem észre (valljátok be ti is), s aztán gondolkodom el többi pozitív/negatív tulajdonságain a srácnak…

http://lh5.ggpht.com/_9niEEbxgsYI/S51q3m7N6tI/AAAAAAAAHWo/uwPTQtZbQYM/s1600/Tangas%5B4%5D.jpg

 Fontos nekem, hogy a kiszemelt srác legyen férfias, markáns, alapjáraton szálkás/izmos, ezen kívül divatos, ápolt, s helyes is legyen. Ez persze egy demagóg szöveg, de lassan jellemzem is. A férfiasság az egyik legfontosabb számomra, az hogy heterós (talán a legjobban bejövős az abszurd heteró kinézetű és a környezetében metroszexuális elnevezésnek megfelelő külsejű), határozott megjelenése legyen, s melegsége maximum csak testi adottságainak, öltözködésének túlzott alaposságában merüljön ki. Ennek ellenére egyáltalán ne legyen egy díszbuzi. Legyen konzervatív, visszafogott, s igényesen egyedi stílusa. Ehhez hozzájön, hogy a klasszikus zselézett, s szépen vasalt rövid haj, az valahogy az én totális ideálom. Nem tudom miért, de pontosan ezért szeretek csak heteró diszkókba járni, mert eszméletlen mennyiségű nagyon helyes, kissé kigyúrt, fekete hajú szexi vasalt hajjal rendelkező srác van:$ Akik fekete/fehér vagy egyéb igazán rikító színű izompólót viselnek. S összképben, nem egy kigyúrt állatok, mégis szimplán nagyon jók, s nem bírom abbahagyni, hogy ne nézzem őket…

https://m.blog.hu/ri/rion-gay/image/ej.jpg

A kellemes, visszafogott szexi borosta kifejezetten vonz, főleg 17-19 év közti srácoknál. Természetesen nem alapfeltétel, de további plusz pontokat jelent. Továbbá nem jön be az abszurd szőrtelen, simabuzi effektus sem. Egy igazi férfi, annak ellenére, hogy meleg, szerintem tudja a megfelelő középutakat. S megfelelően ápolt, vonzó tud lenni, ha akar, túlzásokba esés nélkül. Szóval ne legyen egy „neandervölgyi” előember, s ne érje el a másik végletet, melyre a simabuzi kifejezést használtam. Fontos még az, hogy a teste legyen szép, s alapszintű kidolgozottság figyeljen rajta. Ne legyen izomagy, csak kellemes kisugárzású (heteró de csak külsőre) srác. Láthatóan foglalkozzon a testével, ne legyen egy sovány gereblye, mert az valahogy taszít, s ha már nem sovány, akkor ne a súlyfelesleg adja meg idomait, mert az is ordenáré gusztustalan…

 [119936.jpg]

Legfontosabb szempont, hogy az affektálós, nyarvogós beütéseket maximum csak hallásból ismerje. Mert attól kiráz a hideg. Nincs ennél kiábrándítóbb. Nem beszéltem még a szemszínről, mert ki kell mondanom, nekem az teljesen mindegy milyen… Összefoglalva, ha az ideális srác mondjuk, valamennyire hasonlít hozzám, akkor már megfelelőnek van titulálva. Életkorban passzoljon hozzám, szóval mindenáron 17-19 év közt legyen csak. Maximum 2 év eltérést vagyok képes elviselni. Hiszen mint tudjuk, már ennél nagyobb értéknél érezhető a „generációs szakadék” bármilyen viccesen is hangzik. S gondolkodásunk, nézeteink nem hangolhatóak semmilyen áron sem össze.

Belső tulajdonságok: Minimum annyira tiszteljen, s fele annyira tekintsen teljesen egyenlő félnek, mint ahogy én őt! Ezen kívül nagy elvárásaim nem igazán vannak. Szóval alapjáraton teljesíthetőek, ha valaki törekszik rájuk. Számomra megfelelőnek egy olyan fiút tartok lelkiekben, aki határozottan fiú is.  Nekem egy olyan fiú kell, aki helytáll bármiben. Akiben látom az erőt, a dinamikát, a reményt, hogy talán az élet mégsem egy kalap szar, s ha pár percig is tart a boldogság, akkor is van egy kicsi értelme...

Beautifulmag_jarics3

 Szemeiben pillantsam meg a boldogságot és őszinteséget. Kell egy tulajdonság, mely biztosítja benne, hogy nem fél saját magától, és kettőnk közt ki is meri jelenteni amit belül érez, lát, és aki lelki önmaga. Önálló ötletekkel rendelkezik, nem ragad le felesleges dolgoknál és napjaimat színesíti meg, változatossá tesz. Férfi lévén képes dönteni, amiben kell, és határozott. Tudja, mit akar, és ezt a szemembe is közli, ki nem állhatom olyan személyiségeket, akik eltitkolják, ha nem tetszik nekik valami, vagy a szexben nem teljesen őszinték, vagy ráhagynak mindent az emberre! Kell benne még a tulajdonság, hogy legyen olyan, aki nem mond "lehet, talán, valószínűleg" szavakat (melyektől kiráz a hideg), hanem kész tényekkel fordul azonnal felém, s tudja, mit akar! Kivel miden percet, napot, évet emlékezetessé tehetek. Ha ránézek, és átölelem, érezhetem, hogy mindezért megéri élni, és megéri újra szeretni, melyre sok megpróbáltatás után most úgy érzem, képtelen vagyok. Legyen kiegyensúlyozott, jókedvű, derűs, felszabadult, fontosnak tartsa a romantikát, s adja meg mindazt, ami bele fér! Fogadja el önmagát, s merje is vállalni ami. Gyűlölöm a hazugságokat, a titkolózást, úgy nem lehet élni! A földön legyen két lábbal, és ne álomvilágában éljen. (Számtalan ehhez hasonló példát tudok mondani, de inkább gondolkozzon, s ne legyen irreális az életben.)

 Egyszerre legyen meg benne a határozottság, őszinteség és hűség hármasa. Az előbbiekben leírtak mellett, persze nyitott vagyok rá, hogy képes legyen megváltoztatni, átformálni a személyiségemet, viszont ehhez embernek kell a talpán lennie!:) Viszont a három említett alapelvárást nem tudom elengedni. Elhagyhatatlan az őszinteség fogalma. Elvárom, akár legyen fájóan őszinte is, ha valami szar, akkor azt mondja is a szemembe, s ne szépítsen semmit. Kell a hűség, ennél nincs fontosabb. Hiszen csak egyetlen esélyt adok, egy esélye van mindenkinek, az pedig az első megismerkedésünk. Ha azt az egyet elrontja, nem látom értelmét folytatni bármit. Aki egyszer megtette, az többször is meg fogja. Ha pedig nem tenné, már akkor sem tudnék benne semennyire sem bízni, mert folyton azt látnám magamban, a másik mivel volt jobb.

http://i121.photobucket.com/albums/o210/ANDREW-666/gay/gaycouples2028429.jpg

 S mielőtt kihagynám, ne feledkezzünk el határozottságról. Arról, hogy tudja, mit akar tőlem, ne csak szerelmi fellángolásaiban tartson ki a döntése mellett. Ha valakit párnak választunk, azért felelősséggel tartozunk. S NEM VONHATÓ VISSZA EGYIK NAPRÓL, A MÁSIKRA A KIJELENTÉSÜNK! Ha valakinek azt mondjuk, kitartunk mellette, s szeretjük, azt nem csak abban a percben, napban, hónapban, évben kell érezni, hanem mindörökké!… Én életem során, sosem mondtam ki ilyen dolgokat, ha tudtam, adott év múlva, nem biztos, hogy ugyanígy lesz. Mert ezzel csak hazudok, becsapom a másikat. Ha valakinek azt mondom, nekem kell, ő lesz a párom, akkor elfogadom olyannak amilyen, s soha sem gondolom meg viszont magam, mert a kimondott szavaim után is felelősséggel tartozok!

Gyűlölöm az olyan embereket, akik nem tudják mit csináljanak, bizonytalanságban tartják az embert, s döntéseiket képtelenek meghozni…! Nem foglalkozom velük egy percnél sem tovább… Ha ketten vagyunk, egyszerűen nem tűröm el a hazugságot, s sajnos elég negatív tapasztalatomból adódóan erre azonnal rá is jövök.

Szexuális tulajdonságok: Újabb fontos pont következik. A meleg kapcsolatokban nagyon fontos a szex. S ha a szex nem jó, akkor szerintem egészen el van veszve a dolog. Idő kérdése, s rögtön zátonyra fut a kapcsolat, melybe értelme sem lett volna belekezdeni, mert tudhattuk volna, úgy is vége.

 Beautifulmag_domenico cennamo3

Szerintem fontos a kapcsolat alatt, főleg megelőzés céljából mindent megtenni a dolgok érdekében, sokszor új dolgokat bevetni, s kellően változatosság tenni a partnerednek az életet. Ha valakit nem ismerek meg igazán, akkor nem tudok a vágyaiban olvasni, s nem tudok igazodni hozzá. Viszont ha tudom ki ő, s mire vágyik, megadhatom neki mindazt, amit talán csak gondolni fog, s ezáltal kizárom a lehetőségét, hogy legyen olyan dolog, amit nem kapott meg, s majd később másnál keresse azt.

Előnyös szempont, ha valaki UNI beállítottságú. Persze alkalmazkodni is tudok én, szóval nem kizáró ok, bármely kapcsolatban, ha a partnerem csak az egyik oldal szerepében érzi jól magát. Hiszen igazságtalan is lenne pont ezért valakit üresjáratra tenni. Nem hiányoznak az amolyan "ilyen-olyan" emberek, akik egyik-ágyból a másikba bújnak, és néhol valami átmenetnek képzelik magukat a nemek közt (undorítónak tartom az olyan meleg pasikat, akik pl. egyes ruhaneműket akarnak viselni az ágyban). Ez egy alap megfontoltság alappillére, hogy elkerüljem az ilyet. A fent említett zavarodott elméjű emberek rögtön repülnek, már az első találkozókor leszűröm, megvan-e ez a tulajdonság hozzá.

Beautifulmag_domenico cennamo1

Kell egy fiúban persze a szenvedély és a vágy. Valahogy e nélkül úgy sem fog működni. S a viszonzó készségére is elengedhetetlen szükségem van a szex folyamán. S alap dolognak számít, hogy mondja ki a vágyait, s öntse azokat szóba. Hiszen ha egymás közt vagyunk, mi ketten, az a mi intim szféránk. S azért a párom az illető, mert őt mindenestől egyenlő fél ként elfogadom, amilyen. S azok a dolgok kettőnk közt maradnak, amit kiejtünk, vagy megteszünk. Néma gyereknek anyja sem érti a szavát…

Beautifulmag_roman heart and benjamin bradley3

Ha mégis vannak ellentmondások, akkor mi okozza? - Határozott uni létemre, akkor vajon mi dönti el az aktuális szerepet? – Ez nálam nem függ mástól, mint a pillanatnyi hangulattól, helyzettől, érzésektől, vágyaktól, s a partnerem aktuálisan hasonló elképzelésétől. Jellemzően a szexben számomra ez a kiszámíthatatlanság kifejezetten izgató. Nem tudom mi fog történni, nem vagyok tisztában vele mi lesz, változatosságot, sokféleséget hoz a hálószobai életbe. Sokszor a szex kezdetekor még nem, csak annak folyamán döntődik el, pillanatnyilag ki fogja majd az egyes szerepeket felvállalni egy adott időre… (Ezt egy volt bejegyzésemből idéztem)

Végösszegzés: Körülbelül ezek a dolgok adnak egy iránypontot, annak céljából, hogy sikerüljön beazonosítanom az ideális pasit. Természetesen ezek a néha radikális gondolatok még csiszolhatók, s formálhatók is. Mielőtt esetleges kommentháború törne ki, kérlek titeket tanulmányozzátok át jobban, hogy biztosan jól értelmeztétek-e:) Elég körülményesen tudok fogalmazni… A belinkelt szavakra mutató tartalmak, igen tanulságosak, szóval azokat a bejegyzéseimet is érdemes elolvasni. Hiszen így maximálisan ki van fejtve, miért vélekedek úgy egy adott dologról, ahogy azt itt kimondtam... 


Share |

Címkék: vélemény szex gondolatok pasik önmagam @ 2010.03.15. 14:00

A bejegyzés trackback címe:

https://anothergay.blog.hu/api/trackback/id/tr181841246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Végigolvasva (és kellőképpen értelmezve ;) ) arra jutottam, hogy nem kívánsz sokat. Másik szempontból viszont mégis, hiszen sokszor a legegyszerűbb elvárásoknak a legnehezebb megfelelni. Remélem, hogy találsz valakit, akitől megkapod ezeket a dolgokat! :)
@J. T. Hanson: Köszike, csak legyen igazad. Nem kell félni, hogy a remény meghal, mert annak már rég kaput:D
Nem nem, a remény hal meg utoljára!!! Tudod miért?? Mert ő a gyilkos! XD
süti beállítások módosítása