Láss tisztán! Mely pasikat koptasd le minél hamarabb?!

Elég sok komment érkezett előző kis szösszenetemre, ezért dobok is egy kivesézős témát. De előtte összefoglalom mik gondolkodtattak el a napokban. Először is, meglepődötten olvasom a CO-kat több párhuzamos blogon is. Eléggé megindultak az őszinteségi rohamok. Szerencsére nekem már nem kell ilyeneken átesnem, hiszem már nem is tudok olyat mondani lassan aki ne tudná:D

Továbbá szintén eléggé megszaporodtak a szakítások is. Évelejéhez méltóan ilyenkor történik a legtöbb. Sajnálattal tapasztalom. A saját közvetlen környezetemben is ugyanez a helyzet. Elég jól kialakult elsősorban negatív véleményem is van összességében a pasikról. Kezdjük is a felsorolást. Tudjátok jól, hogy előző bejegyzésem úgy sem hagytam volna folytatás nélkül. Tippek a befejezéshez, s egyértelmű jelek, hogy máskor hamar feleszmélj, s időben légy sokkal gecibb, mint amennyire ő szeretne lenni veled.

1.       "A jót-akaród" - A szeretet ünnepéhez közeledve, minden szépnek és jónak tűnik, s mikor vége a nagy cécónak, rájössz dobva vagy. Általában az ilyen szemét pasiknak több módszerük van. Az egyik, hogy egy naptól kezdve blokádban él, tehát nem fogadja a hívásaid, nem keres kontaktust, úgy tekint rád, mintha nem is léteznél. A kommunikációs csatornákat elvágja. Te verheted a nyálad, így jártál, kár várnod rá, mikor mondja ki a végét, reménykedni sosem szabad, hinni végképp ezek előtt sem. Lásd át a dolgokat, volt olyan pofátlan, s gerinctelen, hogy az ünnepek alatt még kedves és aranyos volt, s hogy ne legyen rossz kedved, sunyin várt a dologgal. Látszatszeretetet folyatott. Arra sem méltatott h a szemedbe mondja, hogy kopjál le, mert beszélni sem óhajt veled.  Neked kell azonnal kimondanod, hogy vége. Megelőzés: Az ünnepek, karácsony, szilveszter, szülinapok környékén/évforduló/egyéb alatt képzeletben, főleg lelkileg már készülj fel egy lehetséges szakításra, s mikor látod, hogy valószínűleg így lesz, azért hogy ő húzza a rövidebbet, dobd ki hamarabb, mint ő téged! (Sosem lehet tudni, jó ha minden hónapban van egy ilyen terved, még ha tökéletesnek is látszik a kapcsolatod) Ennél nincs egyszerűbb megoldás. Légy kemény, határozott, törhetetlen. S nehogy meg merd sajnálni, vagy visszafogadni.

 

2.       "A Félőlény" Egy újabb tény: A pasik képesek állandóan féltékenyek lenni. Némelyik kutat utánad, s állandóan kérdőre von, hogy nem-e valakivel „úgy” találkozol. A barátaidat is szexpartnerednek nézi. Őrületbe tud kergetni a hülye kérdéseivel, s pont ő, (aki magából indul ki), pont ő teszi meg veled pár héten belül, hogy félredug, vagy már eddig is tette. Saját magát vette példának, s azt hitte olyan vagy te is, mint ő. Tehát ha ezt veszed észre, továbbra sem nyugszik, tartsd nyitva a szemed, s készülj fel rá mikor lesz olyan alkalom, mikor lebukik/lebuktatod, s az előre elkészített terveid szerint tedd ki a szűrét, minél gördülékenyebben. Egy rohadt percet se pocsékolj tovább az életedből rá. Érdekes szisztéma, de az olyan pasikra azonnal jellemző, aki az első találkozón azt hangoztatja „hűséges típus” vagyok. Az ilyeneket mindig azonnal dobd. - Hiszen most gondolkodik el először azon, vajon érdemes lenne-e egyszer hűségesnek lennem? - Kutyából nem lesz szalonna, tehát szabadulj meg tőle, mert úgy is a megcsalásnál marad pár héten/hónapon belül... Jobb ha időben cselekedsz, ha már pár hét eltelt a kapcsolatban, s a randin ez még nem esett le.

 

3.       "Azonnali örök szerelmed". Aki gyakran mondogatja, mennyire szeret, s nyálas duma csöpög belőle, s élni-halását tudja bizonygatni érted megállás nélkül, az a legmegbízhatatlanabb. Az ilyen pasik az első két kategória tulajdonságainak halmozottan teljes kórtünetét hordozzák. Ők képesek a legszemetebbek lenni veled. Hamar találnak újabb szédíthető pasit bármelyik buliban. S a nagy odaadó szerelmük rögtön át lett nevezne egy másik keresztnévre. Megszokott csali-monológjaikat másoknak mondogatják, csak új nevet behelyettesítve… A legdurvább, ha az ágyban egy másik pasi nevét mondja, hát igen, a megszokott szövegtől nehéz szabadulni. (Ekkor még nem biztos h megcsalt) Épp olyan ez, mint a német órán a hetesi-jelentés. Három évig általánosban Frau Nagy volt a tanár. Annyira megszoktuk a dolgot, hogy a mai napig rögzült mondóka szerint: „Frau Nagy Ich melde ihnen és fehlt heute…stb” Holott mondjuk „ Frau Kovács”-ot kéne bejelenteni egész gimnázium alatt már. Igazság, hogy fogalmunk sincs mit jelent a szöveg, csak bemagoltuk. Igazából ő sem tudja, mit beszél, csak az arrogáns badarságait csöpögteti neked. Aki a kapcsolatban egy héten belül kimondja/mondogatja a „szeretlek” szót: Számíts rá, mikor csal meg, s szintén egy percet se pocsékolj aztán rá, ha megtörtént. Meg sem érdemli, hogy meghallgasd, aki egyszer megteszi, az többször is meg fog csalni. Ha az első szex alkalmával mondja ezt, a kapcsolatból biztos nem lesz semmi… Ha nem hiszed, gondold át az eddigieket, amin már átestél és csalódtál. Ugye hogy igazam van?:D Vedd észre magad, Popov sosem akar rosszat, csak tudja, amit tudnod kéne:xD

 

4.       "A távolról jött CowBoy".Amelyik pasi van olyan hülye, hogy távkapcsolatot hajlandó veled létrehozni, annak bőven van tartaléka. Hiszen egy éppeszű, felnőtt embernek egy hónapban nem elég 3x találkozni, és 3x szexelni. Esetleg 1-2 hetente is harmatgyenge. Az tény, hogy valóban lehet, hogy „szeret” (ha a mai világban még ismeri valaki a valós jelentését a szónak), de a szükségletei sokkal fontosabbak. Ha éppen adott helyzet miatt közel van hozzád, de tudod eszetlen távoli lakhelyű, akkor is kerüld el. Semmiképp nem érdemes 30km-en kívül kezdeni bármit is. Kivéve, ha nyitott kapcsolatot kedveled, s elviseled, hogy tudtod nélkül tilosban jár. Igunak tegnap írt kommentem kifejti ezt a változatot, az útelágazásos sztorira írtam:

 

„Először is sajnálom:( A másik, hogy nem jelent meg "szemét pasi effektus" csak egy "ez is olyan mint a többi". Legalább látványosan nem használt ki, meg nem tett veled olyan dolgokat amivel megsértene/megalázna. Egyszerűen csak nem érdeklődik. Valószínűleg azért kérdezte, hogy találkozol-e más fiúkkal is, mert magából indult ki. Ő valószínűleg igen. Persze amiről nem tudunk, az nem fáj. Ha figyelmes vagy, azonnal összegyűjthetsz nyomokat, bár felesleges. Ha egy pasi igazán akar, akkor ott lenne körötted most is. Neki nagyon jó voltál egy rövidke ismerkedésre, a suliban való tanulás mellett néha egy kis kellemes kikapcsolódásra, s a szexuális igények kielégítésére nem utolsó sorban(!). Jól el volt ettől veled, s lehet ő is úgy volt ezzel, kellemes és jó társaság vagy. Viszont sosem akart többet, hiszen ő maga is tudta, ez csak ideiglenes, hogy meglegyen a mindennapjaiban pár színes sáv. Egy kellemes délután, vagy egy hosszabb éjszaka olykor-olykor. Ami egy szingli pasinak általában kell, hogy legyen... Szóval hamar megkedvelt, de épp olyan hamar el is felejtett...Biztosan lett új nyunyója/vagy hamarosan rögtön lesz új nyunyója, esetleg ha hazautazik.”

 

Bár tiszteletben tartom, hiszen Igu megcáfolta, tehát… ő nem olyan, szóval a hosszú szöveget elolvasván így mindenki maga döntse el, mit akar gondolni. S legyen a szemünk előtt, hogy egy olyan pasival állunk szemben, aki nem olyan, mint a többi(!):xD

 

5.       "A homo családmodell-terveződ". Az a típusú furcsa emberke, aki a jövőben lát csak. Őrá jellemző az összes ilyen előbb említett tulajdonság ismételten. Rátesz egy lapáttal, ő felspannol mindenféle dologgal, s a világ legrosszabb betegségét, a reményt és a hitet kapod el tőle. Nagyon vigyázz vele. A páradik találkozó után a híres leszbikus családtervezési modellt simán überelő hatékonysággal évtizedekre előre eltervezi az egész közös életeteket. Napokkal, hónapokkal, évekkel tervez, s a jelenben rózsaszín ködben úszik. Az ilyen pasi a leggázabb, egy szavát se hidd, mert hantás. Hiszen eljön egyszer egy nap, kérdéses hány héten/hónapon belül (?), mikor „amnéziát” kap, s váratlanul dob egy másik pasi miatt, vagy alkalmazza, a többé nem veszi fel a telefont, bevett módszert. S aztán csodálkozhatsz lesben állva, hogy mi lesz a nagy álmaival? Szemfényvesztés az egész, meg is érdemled, ha egy percre is bedőltél:D Az ilyenért egy könnyet sem érdemes ejteni, ahogy a többi után se. Nevess rajta egy jót, mennyire nagy hülyeségekkel próbált megetetni. Ha külsőre jó pasi, maximum ideig/óráig jól érzed veled magad, főleg ha jó az ágyban, elvagytok meg minden. De semmi többre ne számíts, s a legfontosabb, hogy semmiképp ne szeress bele, maximum csak kedveld. Te magad is tudod, ebből semmi több nem lesz! Így nem csalódsz benne, szép volt, ennyi volt alapon lekönyvelheted.

Sok-sok kategóriát készíthetnék még. De igazából felesleges. Ezek a leggyakrabban előforduló „állatfajták”. Jobb, ha figyelmen kívül hagyod az összeset, s messzire elkerülöd. Amúgy kíváncsi vagyok a ti tapasztalataitokra, ráismertetek-e saját tapasztalat átgondolása után valamelyik fajra?

 


Share |

Címkék: vélemény válogatás pasik @ 2010.01.23. 17:04

A bejegyzés trackback címe:

https://anothergay.blog.hu/api/trackback/id/tr491695597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása