Összeköltözés

Nem meséltem még az életem történéseiről. Kicsit rákapcsoltunk: Összeköltöztünk. Ma alszunk elsőnek az új lakásban.  Csak mi ketten. Senkihez nem kell alkalmazkodni, minden csak a miénk. Annyira izgalmas! Sajnos rájöttem, hogy 2014 elejétől fokozatosan elhatárolódtam, lezártam korszakokat az életemből és felismertem azt, hogy kinőttem a lakótársas életformákból is. Ha így 22 évem felé közeledve nem kezdek Önállóbb lenni és nem kezdek a saját lábamon élni akkor megette a fene. Nagyon elfog odázódni a függetlenedésem.

Remekül megvagyunk - annyira hogy életem során ekkora egyetértést és nyugalmat még nem tapasztaltam. Úgy érzem a magánéletem kiegyensúlyozott és jó, remek a szexuális életem, hmm van kiabálós, hangoskodós, harapós, nyögős szex minden nap, néha előfordul hogy napi többször is:P és van hogy ki se kelünk az ágyból:D Így megy ez már fél éve kb. Mindig valami ilyenre vágytam. Ki vagyok simulva egész nap a nyugalomtól. Nem is értem azokat akik egy kapcsolatban vannak egymás mellett de alapvető igényeiket nem elégítik ki egymásnak és nem kapják meg ami alanyi jogon jár, akkor minek vannak együtt?:D

Nevezzük Amanthul-nak. Mostantól így hivatkozok majd, ha bejegyzéseimben említem. Visszatérve a lakáshoz: Mindent együtt választottunk, s ma együtt fogunk pakolászni is, és mindent a helyére tenni. Háziállatnak van Sününk és macskánk. Utóbbi még nem fedezte fel a lakást, nem látta, ma fog a gyerek először szétnézni, felfedezni mindent.:P Kíváncsi leszek, hogy a hordozóból kiengedve mit szól majd. Lesz ám csodálkozás!

A Sünikének pedig egy 130x45x50cm-es nagy terráriuma van teljesen berendezve, de azért olykor-olykor kiszoktuk venni és játszani vele.

Lakásról: Tökre tetszik, hogy minden új, így az előző életkörülményeimen nem változtattam. Szép napos, kellemes a lakás és a munkától is kb.10 perc sétára van. A belváros kellős közepén a 4/6 vonal mellett. Rájöttem a korábbi Corvin-negyedes lakhely bár belváros volt, mégis azért csak kint volt az Oktogon-Wesselenyi-Blaha környékhez képest.

Most teli vagyok energiával. Inspirált vagyok, pörgök, álmodozom tovább! Úgy érzem eljött az időm! Teli vagyok tervekkel egész nyárra. Utazunk majd, alkotunk, bulizunk, eszünk.


Share |

Címkék: hétvége sztori pasik @ 2014.05.30. 14:52

A bejegyzés trackback címe:

https://anothergay.blog.hu/api/trackback/id/tr386236955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása