Halálra ítélve élni...

Kedves Blog!

Elmesélem eddig legmegrázóbb élményemet.

Kimentettem kedvenclistára 20db ismerkedésre érdemes srácot novemberben. Ezekből kb.12vel elhalt a beszélgetés és igy ritkítottam a listát, maradt 8 akik közül csak 3 volt hajlandó találkozóra, de az egyik mindig lemondta, így 2 maradt. Az egyikkel találkoztam de nem tetszett élőben, a másikkal is találkoztam (Ő szimpatikus volt, én meg úgy döntöttem, hogy törlöm magam, s nem fogok ismerkedni. 2 hónapig tényleg nem voltam fenn. viszont utólag kiderült, ez a srác nem tudta mit akar, találkoztunk sokszor, aztán nem jelentkezett - még, miután szerettem volna határozottságot elvárni. Elhúzódott és közölte, úgy érzi nincs túl az előző párkapcsolatán...

Vagy nagyon rossz embereket lök elém a sors, vagy tényleg bennem van a hiba:

Érdeklődésként visszaregisztráltam, de csak kép nélkül a héten. Mire pár nap alatt csak egyetlen egy fiú írt rám (!) akivel napokig váltottunk üzeneteket. S őt tényleg érdekelte a személyiségem. Elmondta, hogy tetszett a bemutatkozóm, s nagyon szimpatikus vagyok. El tud képzelni a paraméterek szerint. Képet majd később váltunk, nem szeretné ha felismernék. Hihetetlen közvetlen, átgondolt és felsőbbrendű értelemről tanúskodtak a levelei. Olyan világnézete, gondolkodása, az életről, a szeretetről, a ragaszkodásról kialakult megrázó gondolatai voltak, hogy csigázott a tudat, vajon milyen, hogy néz ki?

Ma megtörtént a képcsere, s egy nagyon helyes, normális, magas, kedves, borostás, szép testalkatú sármos srácnak néz ki. Valahogy a hatása alá kerültem.

Rákaptam a dologra, felajánlottam találkozhatnánk és azt mondta erre, hogy szerinte én nem szeretnék találkozni, ha tudnék valamit amit nem mondott el eddig...(?!)

Most este ismét beszéltünk, kérte hogy legyek diszkrét és közölte hogy Hiv+

Függöny.

22éves fiú. Egyetemre jár. Meleg. Az édesanyjának valószínűleg soha nem lesz képes elmondani. Talán nem is lesz szükséges, mert megfelelő kezeléssel annyi ideig él mint mi. Ezzel nyugtatta magát.

Bennem pedig egy világ omlott össze...


Share |

Címkék: ismerkedés pasik depi @ 2014.02.09. 21:30

A bejegyzés trackback címe:

https://anothergay.blog.hu/api/trackback/id/tr285806898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása