Csomó és Görcs

Amikor írsz neki és nem válaszol. Amikor ír és nem válaszolsz. Amikor érdeklődsz és nem válaszol, amikor érdeklődik és nem válaszolsz. Amikor érdekel, őt viszont nem érdekled. Amikor érdekled, akkor viszont téged nem érdekel. Amikor megkérdezed hogy van, leráz. Amikor megkérdezi hogy vagy, lerázod...!

Ezért és sok másért is az emberiség egy nagy kalap sz*r! Ki kell egytől-egyik pusztulnunk! A világ teljesen életképtelen, értelmezhetetlen és átláthatatlanul bonyolult. Kell valaminek történnie mindig ahhoz, hogy elé álljunk, vagy elénk álljanak és elinduljon egy őszinte párbeszéd.

Sajnos a valóságban nem történik semmi. Marad a csomó a torkodban, a görcs a gyomrodban. Így élsz, amíg túl késő lesz, s eltemeted.


Share |

Címkék: depi @ 2014.02.01. 01:57

A bejegyzés trackback címe:

https://anothergay.blog.hu/api/trackback/id/tr135792379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása