Bemutatkozás

Nem hiszek az igaziban. Szerintem létezik a megfelelő, akivel sok-sok éven át boldog lehetsz - vagy életed végéig. Teljesen átlagos férfi vagyok, nincsenek nagy igényeim, ezt mind lefedi az alvás, kaja, és a szex. Persze szeretek kimozdulni, iszogatni, bulizni. 
Sajnos mindig olyan srácokkal hoz össze a sors akik nem értékelik a kedvességem, megbízhatóságom, s azt, hogy én a saját módomon szeretek. Nem mondogatok semmit, egyszerűen csak érzek. Sokan türelmetlenek - a biztosnál, a kellemesnél és a boldogságnál is csak még többet akarnak! Az életüket minduntalan elkótyavetyélik, észre sem veszik, hogy a magányba sordródnak és nem számíthatnak senkire - ahogy én sem miattuk. Úgy érzem egyedül vagyok a világ közepén. Ez végtelenül szomorúvá tesz. Mások töketlensége, félelme ellehetetlenít. Mind azt hiszitek, mert fiatalok vagytok futnotok kell, mert mindent ki kell próbáljatok - mire azonban megöregszetek rájöttök arra, hogy nem is éltetek!!! Miért csináljátok?
Kit keresek?: Ha létezel, egyszerűen egy férfi legyél, nyers, borostás, humoros, és lusta! - hagyd nyitva a WC tetőt, szeress sokat enni és aludni, és szeresd az élet azon dolgait tenni, amit mások csak megvonnak maguktól és nem is élveznek ki - befásulnak és elszürkülnek a napi rutinban. Nevess velem. Hemperegjünk délig a takaróban. Utazzunk sok-sok remek helyre.
Forgasd fel az életem! Érezni akarom ahogy arcunkon összesercen a borostánk, ahogy hátunkon feláll a szőr. Legyél az aki valójában vagy. Tudj trágárul beszélni ha úgy tartja kedved és szeress inni:)) potens, határozott, fiatal és életerős férfit képzelek el magammal akivel biztonságban érzem magam.
"Milyen messze menne, hogy a válaszokat megkapja?" - Prometheus (2012; Ridley Scott)

Share |

Címkék: ismerkedés pasik önmagam @ 2013.12.03. 23:40

A bejegyzés trackback címe:

https://anothergay.blog.hu/api/trackback/id/tr805674848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása