egy "kis" falusi heteró diszkóélmény-beszámoló!:D

Hát. karácsonyi stressz letudva. Elmentem bulizni, már csak külön dacból is, mert idegesített az az üresség érzés és a kurvanagy unalom. Volt mindenféle piám is, ami szem-száj ingere - meg pénzügyileg is jólálltam. Két legjobb barátnőmmel betankoltunk és rávettek h menjek el a helyi diszkóba. (célom volt nemtitkoltan h szemétre iszom magam) Hmm…csak úgy csörgött a táskánk ahogy csempésztük be a piát a szórakozóhelyre, mert ugye benn minden drága és szegény ember így főz magának…xDD

 

Első órahosszában odaszegődött mellénk két srác, akik heterók, egyiket életemben nem láttam a másik meg az utcánkba lakott. Utána 45 percen belül lealjasodtam, és elkezdtünk csúfoskodni (értd.: hulladékoskodni…vagyis részegedni) – a utcánkban lakó srác ekkor székestől hátraesett és egy fatálisat dőlt mint az ólajtó:D Elkezdtünk aztán táncolni, hatalmas tombolás, ordítottam mint egy hülye! erre meglepő tapsok és ordítások konstatálták és sörivás mellécsöpögéssel, arconfolyással, földreköpködéssel és heteró megnyilvánulások társai...!

 

Amúgy tudom h ehhez a kis bumbi-fiúk már finnyásak, de itt tényleg bármit megtehettél olyan lazaság volt. egyébként mi kezdtünk kis csoportban előszőr táncolni, addig a kb. rekordösszegű 300 résztvevő csak bambán bámult, meg ült fapadoknál.

 

Egyik srác kiosztott aki velünk jött h porrá tudna verni, mert ő akar a barátnőmre nyomulni és bejön neki én meg lenyúlom előle(!) – és zavarja h fogom a kezét meg meg-megölelem. Persze a csajszi rendesen bevolt csiccsentve és puszilgatott, meg hajtogatta h mennyire imádja a langyi tesóját etc. Felvilágosítottam h nem, mert én bumbi vok és van tök helyes pasim:PPP – aztán Fatal Error lett a képernyőjén és elkullogott, békénhagyott, sztem emésztette a dolgot!:D

 

közben Felkaptam az egyik csajt akivel jöttem és úgy forogtunk (odaverve annak aki útban volt), mire a másikat kaptam fel aztán rá pár percre, mire egy újabb másik a nyakamba ugrott majdnem úgy éreztem és elterültünk a tömegben:D és az ujjainkat is rendesen megtaposták – még az enyém is kapott xD Aztán denszeltünk tovább és amilyen arányban csúszott le a házi-thörkölypálinka a torkomon olyan arányban kezdtem még dehidratáltabb és szomjasabb lenni. Igen mi az alapvető különbség az ember és az állat közt? – az, hogy az ember akkor is iszik, ha már nem szomjas!:D

 

Innentől erős filmszakadás feeling lett. a Buliban ott volt, mint kiderült „Jerzy” a valóvilágból, akiről először nem jutott eszembe ki és hangosan megszólaltam a közelbe a csajok fotózkodása közben h tudom már honnan ismerős ez a srác, hát a belaminál van egy fotósorozata!xDD nem voltam cink áhh nem…! aztán egy csajjal nagyon összespanoltam, és megállapítottuk h hazafelé ha bevagyunk baszva és buszra várunk akkor mindig azt mondjuk be jegykérésnél ahol vagyunk xD kivel van még így? de hát oda nem kérhetünk jegyet ahonnan indulni akarunk. (egyébként 5 percig tartott egy mondat kimondása olyan retardáltak voltunk és külön idő kellett az infó feldolgozásához mire válaszolni tudtam a lelassult agyammal)

 

Onnantól sokszor sötét a kép és rettentően beálltam a piától és ilyen droidként táncoltam egyensúlyozva hajnali 2ig biztosan… focimeccshez hasonlóan ugráltam égbekiáltó kezekkel. mikor már nagyon hányingerem volt és meg-megpihentem. a Csajok elvették a piám és nagyon ideges és ingerült voltam. Utána megkínáltak még mások és nem ismertem fel senkit és nem is nagyon emlékszem. Forgott velem a világ. Azthittem ha még többet iszok jobban leszek(Y)

 

Elindultunk haza egyik barátnőmmel csapot-papot otthagyva és nem emlékszem még most se, de valahogy letelt a hazaút:D TELEPORTÁLTAM. mert „reggel” (az nálam olyan 11-12 közt van, az ágyban ébredtem. rendesen átöltözve, megfürödve (a törcsim száradt a konvektoron)! – nem tudom erre hogy voltam képes, a laptop nem volt rendesen lecsukva mellettem és még gyanús zsebkendőket is találtam az ágy mellett xDD az előzményekből kiderítve az internet explorer 9 szerint még pornót is néztem hajnal fél 3kor…!:DD a legcsúcsabb h ettem is, mert tányér is volt üresen és kajásan! Fúú nagyon beállhattam.

 

MA meglepően konstatáltam h a fényképeken józanos fejem van és egész jól nézek ki. Nem fetrengtem és csúsztam-másztam a szórakozóhelyen és az utcán se, a ruhám tök tiszta volt(Y) EZ EVOLÚCIÓ! Olyan megelégedettséggel érzékeltem, hogy már nagyobb piamennyiségtől leálló egysejteim képesek „robotpilóta” módban hazavezetni. Szóval jóvolt a december 25, bizonyára a buli egy tanyasi szar lehetett, de ha sok van benned, akkor nincs rossz zene és rossz buli a megérkezéskor már jónak éreztem=)

 


Share |

Címkék: hétvége ünnepek siker buli divat ciki @ 2011.12.27. 00:05

A bejegyzés trackback címe:

https://anothergay.blog.hu/api/trackback/id/tr53497856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása