Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Veled

Hosszú volt az éjszaka…Még mindig érzem, ahogy hozzám simul a puha és forró teste, ahogy átkarolom és szorítom magamhoz... Ekkor már érzem, ez egy más éjszaka lesz, más mint a többi. Nem egy unalmas hétköznap, mikor egyedül fekszem az ágyban és forgolódom…! Most vele lehetek ismét.

Nagyon sötét van, szinte semmit sem látok és már szédülök a mámortól, meg a bortól - csak érzem a vágyat, hogy az enyém lehessen. - Érzem, hogy vágyik rá, hogy magamévá tegyem, teste szinte süt az érintésemre, rándul, feszül, szorít… s halk sóhajai eszetlenül felizgatnak, bármit megtennék, amit csak kér tabuk nélkül- miközben testemen minden kicsúszott hang után pillanatonként szalad végig egy izgató érzés. Egy hullám, mely magával ragad. Boldog vagyok, boldoggá tesz!

Minden gondolatom csak rajta jár örökkön-örökké, mint egy megszállottság, egy függőség. Csókolom a nyakát és vállaitól simítom remegő testét combjáig. hmm hosszasan elidőzök nyelvemmel a hasán, és érzékeny pontjain. Kezem még lentebb téved, uhhh azok a lábak - Nem győzöm köszönni, hogy mindebben részesülhetek.

Részeg vagyok. Nagyon. Szédülök és a testem nem is nagyon tudom irányítani – kisebb hosszú perces összebújós pihi után e gondolatok cikázása közben már javában egyik percről a másikra vadul szeretkezünk. Kiszámíthatatlan. Nyelvem hegyén érzem a bőrét, testének szexi porcikáit. Megteszek bármit, csak halljam ahogy halkan nyög a sötétben és kimondja a nevem. Sosem tudom megunni.:$ Mindig többet, újabbat, izgalmasabbat ad. Sosem akarom mással, csak vele.

Reggel lett. Besüt a fény, fátyolosan látok. Fáj a fejem, ellazultan, kiterülve aludtam vele. Egy hosszú csók, egy mindent elmondó simítás, szemében újra látom a tűzt… ismét akar!:$ Ekkor újra eljön az ismert pillanat - most még magabiztosabb leszek a tényben: Szeretem. (Nagyon.)
 


Share |

Címkék: hétvége szex önmagam @ 2011.08.20. 11:38

A bejegyzés trackback címe:

https://anothergay.blog.hu/api/trackback/id/tr163166605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása