Aug. 20 a Faluban-.-

Meglestük a tűzijátékot, egész látványos volt, kitettek magukért. de tényleg látszott az alapos felkészülés. De komolyan a körítés, meg minden, ami külső-belső hatások itt érnek, egyszerűen elveszi az életem és totál lehozott. augusztus 20-ai rendezvények = összefújta a sok parasztot a szél a tanyáról, undorítóan néznek ki, mindenki ismer mindenkit.

 

Úhh de kurvára felbasz, annyira alpári egy környék. Lassan minden második ember cigány, büdösek, koszosak, az első teendő a tömegben, hogy lesik mit tudnak lopni. Zaj van, ordítva beszélnek az emberek 5 centi közelségben, a puják fehérek-feketék vegyesen rohangálnak a lábunk alatt és szarnak rá a szülők ha már majdnem a busz alá futnak. Sok izzadt büdös heteró sört vedel büfögéssel tarkítva... Nah jó nem is folytatom. Elég lett vidékből, alig kell még 10 napot itt kibírnom…és már Pesten lehetek.

 

Kurvára igénylem a változást, egy új környék, végre el gyökérfalváról, ne ismerjen senki – ami mondjunk megkapta a város minősítést – de lakói ugyanúgy falusi parasztok. Mindenki ismer mindenkit, jópofizni, vigyorogni, jótmutatni, hallgatni az okoskodást és a marhaságokat-.- meg a hogyvagytok? mizu? (de közben kurvára nem kivi semmire senki - meg bazdmeg úgyse kötöm az orrodra!) Asszem ebből már kinőttem, és tovább akarok innen lépni.

 


Share |

Címkék: ciki @ 2011.08.20. 22:46

A bejegyzés trackback címe:

https://anothergay.blog.hu/api/trackback/id/tr43167742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kösd fel a gatyát, azzal semmi nem fog változni, ha mindenütt az alpárit látod meg.
Teljesen átérzem az elvágyódásodat és abszolút meg is értelek, de sose feledd el, hogy ott, vidéken kezdtél mindent, tiszteletben kell tartani. Az fog erőt adni a továbbiakhoz!
@defalla: azért vágyok rá h mást is lássak az alpárin kívül:)
@Igu: köszi a bíztatást, várom azt az erőt a továbbiakhoz csak néha úgy besokallok :P
süti beállítások módosítása