ÁtlagHétfő

A kardinális kérdés, hogy megbírom-e írni ezt a bejegyzést alig 20 perc alatt? – mivel ennyi van a notebook teljes lemerüléséig. Jelenleg éjszaka hajnali egy óráig baszakodtam a wifi beállításával, ami rendesen lehúzta az agyam. De alig vártam, hogy végre meg legyen oldva. Lehessen vezeték nélkül netezni, mert a szomszéd wifije atom lassúvolt.

A hétvége egész jól telt a hét közbeni feszültségek elmúlása után. Holnap pedig fogok Millow-al ismét találkozni, amit nagyon várok. Tök flesh h csak a mai napot hagyjuk ki:) Lassan egy hónap után most megint lesz ilyen ráérős itthon töltős (nálunk) nyugodt, ősök nélküli filmezős, láwolós délután. Amire nagyon ráindultam:P

Nagyon remélem a családból is senki sem fog belefarsítani a tökéletes idillnek ígérkező délutánomba. Amit még említeni akartam, hogy mindenáron keresnék valami remek multis játékot. Amivel ketten jókat játszhatnánk a két géppel. Ma segítenem kell egy csomót faternak. Amivel nincs is bajom, csak mostanában olyan nagy a feszültség köztünk, hogy alig tudom az okát meglelni.

Muter kettős eset. Egyszer van olyan leszaromtablettás korszaka, máskor meg nem képes felfogni h nekem van egy párkapcsolatom, ebből adódóan alap h amennyi időt csak tudok, Millow-al töltök és ebbe nem is nagyon sokat szólhat bele. Meg minek is szólna bele? Komolyan úgy tesz minden szülő mintha ők nem is lettek volna fiatalok? ez mire jó?

Csak mivel egy hónapja én jártam már minden nap el, bekérdezett egy olyat h minden rendben van-e? S még mindig megvagyunk-e, vagy már nem csak nem mondtam el?:O erre az ökörségre nem s tudtam mit szólni annyira lefárasztott:| ez a hétfő meg egy kalap kaka, mintha meglenne kötve  kezem, nemtok semmitse csinálni.

Olvastam IGU bejegyzését, hülyére röhögtem magam ezen a TOFU-s összképen:D egyszerűen sajátos módon kardinális poénhegyeket öntött az olvasókra. Mostanában belőlem ez elmaradt. Jajj és basszus érettségi, de elfelejtek mindig tanulni – bár minden tételem megvan pár hiányosat kivéve, de még mindig nem csináltam SEMMIT.


Share |

Címkék: hétvége ciki @ 2011.05.30. 10:21

A bejegyzés trackback címe:

https://anothergay.blog.hu/api/trackback/id/tr332942697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása