Sírógörcs

Mikor hazaértek egy fárasztó nap után, szoktátok-e úgy érezni, hogy olykor a sírógörcs kerülget titeket? Mit éreztek akkor, mikor már több hónapja, minden egyes este ugyanez zajlik le? Mikor egy egész hétből csak annyit éltek meg h „francba megint hétfő van…mi volt hétvégén (?) – meg az elmúlt 6 napban? (!)” Mikor egyszerűen már nem bírjátok tovább, olyan fáradtak, levertek, lassú gondolkodásúak és feledékenyek vagytok?

…Körülbelül két hónapja ez játszódik le. Minden egyes nap azt élem meg, hogy „már megint éjfél múlt aludni kéne – mindjárt kelnem kell, mert megint reggel van…” egyszerűen kezdem elveszteni a fonalat. Nem tudom kivédeni. Vagy mikor bemegyek a suliba, akkor nem tudom, milyen nap van, milyen órám lesz, hányadik óra lesz, hol leszek – melyik teremben? – holott mondjuk, hétfő van és első óra lenne – csak a tegnapi nappal folyik össze.

Ezt hamar felismertem, hogy nagyon nagy problémák… Ezért, hogy lelkileg és testileg regenerálódjak, múlt egész héten otthon voltam és egésznap pihentem az ágyban. Egy egész héten át (!) és semmit se csináltam, nem tanultam, nem olvastam, semmi! S halljátok, egyszerűen ugyanolyan (még fáradtabb) vagyok, s most jöttem rá, hogy lassan ez a szabadhét 2 hete volt, és az időintervallumok közti átlátásom egyenlő a nullával. Már előre meg tudom mondani az olyan feladatokat, amiket megkapok, hogy „ez úgysem lesz kész soha”.

A testi kimerültségem kezd lelki kimerültségbe áttorkollani, amit szerencsére a tudat, hogy van párom és rengeteg pozitív energiatöltetet kapok tőle, életben tart. Ha nem lenne az a heti pár találkozó és kikapcs, akkor biztosan begolyóztam már… NE IRJA SENKI KOMMENTBE: hogy pihenjek többet, vagy feküdjek le hamarabb, vagy valami – mert már tízkor legtöbbször ágyban vagyok, hétvégéken pedig délkor kelek – mintha nem aludtam volna éjszaka. Azt hiszem ez ne már rég túlestem! Egyszerűen nincs több szabad percem, képtelen lennék kisajtolni 20 percet is h ne kelljen csinálni vmit, annyira elhavazódtam. A minap pedig láttam egy filmet (kb. múlthéten lehetett), ami egészen elgondolkodtatott.

Valami tabletta kéne. Valami olyan szer, ami sikeresen „ébren tart”. Valami nagyon erős cucc, mert egyszerűen a kávét is már üdítős üveggel vihetném a suliba. Itthon elkezdtem napi 4-5x kávézni, és ha hiszitek, hanem egyszerűen bealszok tőle. nem csinál semmit:( Annyira elegem van és megint a sírógörcs kerülget. Nem tom mi bajom. Milyen egészségi bajom lehet? Beteg vagyok? Mi a franc ez? Nem bírom már tovább…:S

Tehát valami nagyon erős szer kéne, akár olyan is megfelelne, ami legálisan nem szerezhető be… a lényeg, hogy ne azzal teljen el egy napom, ha hazaérek, leeresztek, mint egy lufi és szétcsúszok a szobámban. Ezáltal egyszerűen semmit se csinálok és még több lesz a teendő! Alacsony állandóan a vérnyomásom, betudok aludni buszon, parkban, padon, széken, suliban, menzán (evés közben), kocsiban, konyhában, már szinte bárhol. A legdurvább az ebben, hogy minden nap megvan a 9-10 óra alvási időm!:S Mondjatok már valamit. Vagy ajánljatok valami szert, vagy nem tom. Meg fogok őrülni!


Share |

Címkék: depi @ 2011.03.02. 18:58

A bejegyzés trackback címe:

https://anothergay.blog.hu/api/trackback/id/tr122705055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

háziorvos, esetleg? látott már?
és túl sokat se kávézz!
@tamás_nonCredam: Múlthéten végig betegszabadságon voltam...végülis látott, de sajna nem írt ki többre pedig nagyon kéne:S
Szerintem, ha a passzív pihenés nem segít, próbálkozz az aktívval. Olyan, mintha rohanna az idő, akkor úgy érzed, hogy nem történik veled semmi rendkívüli, csak a szürke hétköznapok? Akkor tegyél ellene. Fogj bele új dolgokba, engedd el magad, szórakozz, a lényeg, hogy mást csinálj, mint általában. Nekem ez szokott segíteni, hogy ne kattanjak meg.
süti beállítások módosítása