B.U.É.K. és dilemma

Perpillanat minden ok /máskor mesélek a bulizásról/. S sajnálom, hogy mostanában nem írtam. betegség, fáradtság, buli és minden közbeszólt. Egy remekül sikerült szilveszter és egy nagyon kellemes újév után óriási dilemmákkal állok önmagammal és a világgal szemben. Amik a mai nap keletkeztek, éppen percekkel ezelőtt. Amúgy vidám és egyszerű bejegyzést terveztem, de ez a blog mégis rólam szól inkább, és az érzéseimről, amiket meg fogok írni rögvest…

Életem újabb hibáit követtem el, egyelőre következmények nélkül. Az egyik az a bizonyos szó kimondása, ami tiltott gyümölcs, a másik pedig a saját kis szabályaim és korlátaim szó szoros sárba tiprása, azért h jobban érezzem magam… Mégis pozitívan próbáltam változni, amit nagyon várom, hogy értékeljen a környezetem, és azt h sok mindenkinek megnyíltam. Melegségem határai pedig az eddigi 30-35 mindentudó emberről már több mint 70 felé nőtt. Mégsem tölt el aggodalommal. Remélem, nem vonzom be a rosszat…

Az emberekről (melegekről) mindig úgy képzelem, valószínűleg van pár énjük. van egy én, ami az otthoni, van egy, ami a párkapcsolati, van egy, ami a mindennapi, és van pár én, ami a különböző barátokhoz viszonyul. Ezek az ének mind-mind mást tesznek – máshogy viselkednek, a kérdés csak az, vajon ezek az ének milyen sorrendben vannak? S mit tesznek meg az ember tudta nélkül, ha éppen az adott párja nincs mellette? – Popov most nagyon filozofál, mindig is érdekelt ez a lélektani dolog.

Ezért van az, hogy a melegek nagyrészt hazudnak, lopnak, csalnak, kihasználnak és tönkretesznek. Ezért mindegyikről így vélekedek nagyon hosszan és tartós ideig, még ha régóta is ismerem őket. /pár kivétel már van, remélem örökre!/ - Ezt leszűrtem az utóbbi évek alatt. Azt hiszem e ködösített bejegyzéssel elmondtam minden dilemmám. Félve, de mégis határozottan nézek az újév elé… Szintén Sikerekben gazdag és Boldog újévet kívánom mindenkinek. nemsoká visszatérek a rendes kerékvágásba!:)


Share |

Címkék: gondolatok pasik @ 2011.01.02. 20:37

A bejegyzés trackback címe:

https://anothergay.blog.hu/api/trackback/id/tr12555063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

... és 'mint tudjuk: tiltott gyümölcs édesebb. De félre téve az olykor alkalmazhatatlan szólásokat, a harmadik bekezdésedre akarok reagálni.

A különböző énjeimmel való szembesülés, pontosabban szembesítés, csak az kellemetlen, kínos szokott lenni, arra tanított meg hogy nem jó így simulni.
Nekem hosszú évekbe telt (és még fog is), hogy úgy érezhessem, hogy mindenkinek azt az énem, vagyis önmagam mutathassam, aki valóban vagyok, és ne az elvárásainknak való megfelelés hozza létre bennem a közös játszma alkotta szerepeket.

Szerencsét az új évben!
süti beállítások módosítása