Hétfő-Kedd(4)

Hétfőn nagyon rosszul voltam. Már ilyen foltok is jöttem ki a képemen, folyt rólam ismételten a víz, s hűtőfürdőztem. Nagyon fájt mikor ettem, már nemcsak a szám szélén, hanem belül az ínyem egyes részein is sebek keletkeztek… Szívószállal ittam a teát. Nagyon szorgalmasan feküdtem, mert hatörik-haszakad akkor is másnap tali…

Megígértem még a fodrászcsajnak is, hogy nem hagyom, cserben bemegyek hozzá, hogy a gyakorlatát tudja folytatni. Keddre sikerült a lázat lehoznom, így már a buszon is ültem. Kétóránként szedtem a láz és fájdalomcsillapítót, valahogy már a képem is jobb állapotban volt. Folytonosan ettem, hogy a hányingerem elmúljon. Mire beértem egész flesh voltam.

Elmentünk a tanműhelybe, A. volt olyan rendes és elkísért. Közben a hajvágás alatt is vettem még be gyógyszert, ő is hozott magával egy adagot, ha az enyém nem lenne elég… Hol volt lázam, hol nem. Aztán császkáltunk meg minden, végül bementünk hozzájuk, meglepődtem magamon, milyen jól vagyok. Biztos gyógyít a pozitív energiája:D

Aztán pedig jöttem haza, megint Zs.-hez mentem be gépet megnézni, a végén pedig mire bevergődtem a szobámba még szarabbul éreztem magam, mint az elmúlt négy napban összeadva és megszorozva kettővel. De akkor is megérte, mert tudtam találkozni négy napon belül háromszor is:)

Ami azt illeti, szó szerint teljesen kigyomláltam magam. Fürödni alig bírtam, úgy rázott a hideg és a szám széle is úgy ki volt száradva… Annyira elhatalmasodtak egészségügyi gondjaim, hogy az ügyeletre kellett benéznem. Am jártam a háziorvosnál, egyféle gyógyszert írt fel, meg vizeletmintát adtam be.

Mondta, hogy sokat kell feküdni és ennyi. És elmondott egy csomó mindent, amit én nem fogok itt elmondani, mert magányügy. Azt csak egyvalakinek mesélem… Délutántól másnapig feküdtem. Ugyanígy telt a szerda is, és ma a csütörtök is. Már nem bírtam tovább ezért összeszedtem annyira magam h írni tudjak, h még élek. Am tegnap komolyan azt hittem kórházba fogok kerülni:S


Share |

Címkék: depi @ 2010.12.23. 10:29

A bejegyzés trackback címe:

https://anothergay.blog.hu/api/trackback/id/tr572534255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gyógyulj meg!
Amúgy hello! Nyár vége óta olvasom a blogodat, illetve olvastam akkor, meg mostanában. A suli eléggé lefoglal, sokszor aludni sincs időm, úgyhogy csak szünetekben tehetem meg, hogy kedvemre pihenjek és pl. blogokat olvasgassak. Eddig azért nem kommenteltem, mert csak most értem el az aktuális bejegyzéseidhez, és nem láttam értelmét régi dolgokhoz hozzászólni. Összességében érdekes személyiségnek látlak - már ami a blogon keresztül átjön - bár elég sokszor más a véleményem, mint neked. Leginkább azért olvaslak, mert kívülállóként tekintesz magadra a melegek között, de mégis próbálsz ismerősöket találni, akik nem olyanok, mint a nagyátlag. (majdnem írtam egy-két meggondolatlan szót...) Egyszer-kétszer írtam volna egy-egy hozzászólást, mikor nagyon bedepiztél, vagy a dac beszélt belőled. Az biztos, hogy nagyon más fából faragtak minket, de az értékrendünkben van nagyon sok közös és sokat tanulok a bejegyzéseidből. Úgy értem, hogy nyílván mindenki máshogy gondolkodik és örülök, ha megérthetem az elveidet, vagy gondolataidat - mégha adott esetben nem is fedik az enyémeket - és azok gyökereit, a tapasztalataidat stb. Örülök, hogy találtál valakit :) Azt gondoltam, hogy azok alapján, amiket leírál, mint feltételeket, amiket elvársz egy randipartnerrel kapcsolatban, hogy sose találsz ilyet, ha nem vagy kicsit rugalmasabb. Azt tanácsolom, hogy egyszerűen érezd jól magad és ne vegyél mindent véresen komolyan. A rossz dolgok mindig megtörténhetnek, de sztem felesleges ezeken rágódni és görcsösen kikerülni őket. Az élet sztem túl rövid ahhoz, hogy gyötörd magad és kritikus legyél mindenhez és mindenkihez. Muszály kompromisszumokat hozni, mert lemaradsz az életedről. Na mind1, nem akarok okoskodni, főleg hogy sokminden nem aktuális ezekből. Örülök, hogy boldog vagy, becsüld meg!
Megbecsülöm a szerencsém most, és szerencsére nem kellett engednem, csak nagyon keveset a magasra tett lécből, s tudatosan tervezhettem, és lépésről-lépésre valósíthattam meg / valósítom meg most is amit akarok:) Köszönöm, h olvasol!:) Nem változok, továbbra sem akarok kompromisszumokban élni, legalább addig nem, míg megtehetem:)
süti beállítások módosítása