NONSZENSZ!

Rövidtávon bepöccentem az alábbi kis levélen, amit az egyik ilyen szenny társkeresőn kaptam(kapok folyton). 40 éves pasi (igazából az 55 minimum, csak tévesen kerekít), és amilyen arányban határozottan nő a kora, annyira erős mértékben pusztulnak az agysejtjei is…

Szia!
Szeretném megkérdezni, hogy van kedved ismerkedni VALAMILYEN szinten?

Mint oly sokan, én sem tettem fel képet,mert vannak az embernek félelmei. Nem mindenki tisztességes szándékkal regisztrálja magát.. Gondolom, hogy ezt Te is megérted.

Mielőtt írsz, nézd meg jól az életkoromat!:-)Ha nemleges is a válaszod, kérlek akkor is válaszolj!:-)
Úgy az EMBERI!:-)
Ez nem feltétlen párkeresés céljából írtam.
Akár síma haverságra, barátságra is gondoltam

Először is miért gurultam be? Ezt a levelet az alábbi 5 hónapban már legalább 4x kaptam meg. Szóról-szóra ugyanezekkel a szavakkal, első kettőször még udvariasan, harmadjára már erőteljesen, negyedére meg már idegesen visszautasítva! Először is a faszi rajta ült a copy-paste funkción, másrészt nem tudom normális-e az olyan 40 éves ember akinek a gyereke is lehetnék. S köszönöm apukából már van egy, az is elég! Egyszerűen kész. A válaszom:

„Kedves XY!

Köszi, DE továbbra is marad s véleményem: jelen percben, órában, napon, hónapban, évben, sőt semmilyen későbbi jövőben továbbra is NEM lesz a válaszom. Jelenleg ezt a levelet már negyedjére kaptam meg tőled! Remélem érthető voltam. A másik, hogy teljesen biztos, hogy párkeresés céljából írtál rám, mindössze abban reménykedsz, hogy beveszem ezt az ősi dumát...

Nagyon érdekelhetlek, azok után, ha a fáradtságot sem vetted h a bemutatkozó szövegem elolvasd! Háromszor, ismétlen Háromszor van kitéve a profilomban h csak 17-19 közt ismerkedem és ez barátkozásra is értendő!

Üdv!”


Share |

Címkék: ciki pasik @ 2010.12.09. 21:20

A bejegyzés trackback címe:

https://anothergay.blog.hu/api/trackback/id/tr42505352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ha van ott valami letiltás funkció, ennek kiiktatására való.
süti beállítások módosítása