Névváltoztatás - Segítsetek!

Korábban írtam egy bejegyzést, miszerint sok embert likvidálnom kéne. Ma elterveztem am módját, hogyan süllyeszteném el jövő év eleje körül ezt a több mint 90 embert a kb. 200-ból… Nehéz dió, először is a Facebook-on létrehoztam egy listát, amire átpakoltam ezt a tömérdek személyt. Itt pihenőn vannak, ők már most semmit sem láthatnak az életemből.

Először is kitiltom majd önmagam láthatóságát a keresőből, ezután pedig elkezdem a teljes lista törlését. Miután ez megvan kicsit nevet változtatok. Mindenkinek, főleg melegeknek van egy felvett nevük, az enyém miért ne lehetne ugyanolyan eredeti, mint az övék? Szóval kis szavazást fogok bevezetni, ti is adhattok ötleteket a névválasztással kapcsolatban.

Alap, hogy csak két tagból álljon a vezetéknév és keresztnév – Ezenkívül a Popov mindenképp elemi tényezője legyen... (pl.: „Thomas Popov” – szerkezetű név – hirtelen most nem tudok egyebet mondani) Gondolkoztam angolosításon is, de az orosz felé hajlás is tetszik a Popov/Popovics szavak hasonlatosságából kiindulva, így keresztnevet könnyebb lenne hozzá találni azon nyelven:) Jobban hangzik egyelőre… kimondattam több netes oldalon is már a fordítóhanggal… még eldől.

Szerintetek? Szóval várom az építő kommenteket, hogy mit javasolnátok, vagy maradjak e régi megoldásnál, s ne okoskodjak? Tudtok-e olyan Angol, Orosz, Német, Ukrán, vagy akár más (esetleg) keletiesen hangzó jó nevet, amit keresztnévnek használhatok majd a Popov vezetéknév mellett?!


Share |

Címkék: blog önmagam @ 2010.10.11. 15:31

A bejegyzés trackback címe:

https://anothergay.blog.hu/api/trackback/id/tr282363065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

1. " vlagyimiriljics"
2. " szerjóska"
3. " gaetano"
3. " titusz"
4. " domokos"
5. " tommaso"
6. " bengurion"
Nem fárasztalak tovább, bocs. Szerintem maradj a saját neveden, de szelektálj :)
@defalla: Kösszi:P az 5-ös bejön közülük egyszerűbben hangzik és rímel:) Még meggondolom, jövő évig van időm:D Bár kb. olyan hosszúságú kéne mint a Popov betűszámban.
neeeeeeeeeeeee, az ötöst neeeeeee
(persze csak hazabeszélek, nyugodtan, ha az tetszik)
@tamás_nonCredam: Ha nem tetszik, mondj egy jobbat!:)
@««ω||Poρσv||ω»»™: dobtam egy ííííííííííííííííííí mélt, haha
@tamás_nonCredam: Már válaszoltam is, de lehet h véletlen a másik nickemmel:D Sorry:D De úgyis megismersz ki írt. A másikat csak hétköznapi lapokon használom, szóval az nem publikus:D
És ahhoz mit szólsz, hogy Tomislav? (asszem horvát)
@-latens-: Huhh nah gyűlnek itt a jó ötletek:)
süti beállítások módosítása