Az első nap...

Az iskolában... Természetesen elég szarul indult. Áttérek kronológiai sorrendre. Először is reggel hajnali 7kor kellett kelni:( Ez már alapból kivágta nálam a biztosítékot. Rohadt szar érzés volt a telefonom második csörgésére (mert az elsőre nem keltem fel) felriadni. Ezenkívül, mint egy terhes nő, torkomban lévő hányingerrel szédelegtem korán reggel a lakásba.

Nem volt étvágyam, mégis enni kellett, már majdnem rosszul voltam. Megittam fél liter vizet kb. aztán mostam fogat, ráadás hajat is akartam vasalni, de nem találtam. Később rájöttem h tesóónak (nem igazi) odaadtam kölcsön a napokban a hajvasalót.:S Jobb már nem is lehet, mostam inkább hajat, mert kiegyenesíteni nem bírtam máshogy, nagyjából kentem rá zselét, ami saccra mint a takony olyan volt, mert elfelejtettem a tetejét rátenni mikor utoljára használtam.

Bevedeltem üdítőből is, végül 4-5x intéztem folyóügyemet, s elkezdtem gondolkodni mit vegyek fel. Egyszerűen kész káosz volt. Az egyik, hogy úgy bevásároltam augusztus utolsó hetében, hogy egyszerűen egy egész hónapon át minden nap másik ruhába járhatok majd. (Ez komoly!) Ezek közül válasszam ki, mit akarok felvenni??? Teljesen pánikba voltam esve.

Aztán csak-csak kitaláltam, óvakodtam a fehér színtől, de így hófehér dzsekit, (nadrágot már nem mertem) edzőcipőt, koptatott farmert, stb… vettem fel. Beérek a suliba a tornádó erősségű szél közben, s látom egy csomóan vesznek fehér farmert. Én meg nem akartam, de kárr:S Aztán nem találtam meg először az osztályt, sehol sem volt senki, kiderült új termünk van.

A kajajegyet nem tudták ideadni és idegeskedtem, hogy fogok majd időben zabálni a menzán?!:S – Végül elintéződött. Nem tetszettek az elsősök, szinte egy jópasi se volt köztük, annyira gáz. Szerintem már láttam mindet. Azért tavaly és azelőtt volt ám pár jó bőr:$ Szóval basszus nem is tudom senkire se csorgatni a nyálam:S Az összes látásból helyes pasinak tartott srác az évfolyamban pofaszakállat, igénytelen külsőt, farmeros-melegítős iparos paraszt kinézetet vett fel:S Annyira lehangoló volt.

Az ünnepség alatt végigmustráltam a pasikat, de kanyarba se láttam egy-két jót, azokon kívül akik esetleg szépek maradtak, ahogy tavaly:( Am kissé megháromszorozódott a Skinhead-jellemmel ellátottak száma. Hülye buszma fekete bakancsok, beletűrt nadrágszár és társai – égetően idegesítőek voltak. Főleg a borotvált fej, meg punkos haj. Komolyan, mint egy jelmezbálon.

Erre beállok egy másik osztály mellé, s ezek mind lesnek rám. Mellettem nem messze áll egy ilyen rasszista, bőrfejű, bakancsos, Hitleres (már csak a horogkereszt hiányzott) fazonú srác, mereszti rám a szemét (majdnem megkérdeztem tőle: „te is buzi vagy?”) . Igazán nagy volt a kontraszt, rajtam fehér-piros árnyalatú hangsúlyos félig fekete talpú hip-hop sportcipő-tornacipő keverék, laza diszkós koptatott farmer – melynek derekam felöli, szélén kilátszik a fekete boxeralsóm… Ezt fejeli meg egy fehér alapon-fekete mintás könnyű divating, alatta hosszú ujjú fekete-fehér mintás póló – kilógó hippi jelekkel, s ennek tetején egy félig felcipzárazott hófehér farmerdzseki mely az összes kiegészítővel végülis tökéletes harmóniában volt… (Vajon mi lesz holnap? Sztem rikító kék, vagy neon zöld pólót veszek:xD) Nagyon bejönnek újonnan ezek a bulihelyek és zeneműfaj által elterjedt minimal-és TCK hitvallású színes, élénk ruhák:D

Aztán hamar végeztem - hazajöttem, aztán pedig visszamentem zabálni a menzára. Itthon már majdnem megfagytam, szal még jobban felöltöztem. Most ülök a seggemen, lesem a monitort ismét. S azon gondolkodom olyan szörnyű ez az évkezdés. Mindent a nulláról újra el kell kezdeni, annyira gyűlölöm:S De legalább az utolsó középiskolai évnyitós nap volt számomra! Elegem van:S Am pénteken kerékpártúra lesz az egész csapattal. Csak bírjam ki valahogy!:D Első gondolatom az volt, miért nem lehet kocsival menni bicó helyett?! Áhhh mentsetek ki!!!

A legjobbat kihagytam: Már volt szó a szalagavatós ruháról! Erre bevágják: „Legyen hófehér, mint Győzinek moree! Az olyan menő, az összes burzsujnak olyan van heee! Legyen mellé narancssárga, vagy fekete-színes mintás nyakkendőőő iss!” Istenem, bár nem csodálkozom… amugyis tiszta metroszexuális már lassan eddig is mindenki:S

 


Share |

Címkék: suli divat sztori ciki @ 2010.09.01. 14:47

A bejegyzés trackback címe:

https://anothergay.blog.hu/api/trackback/id/tr992264456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ehhez most muszáj vagyok hozzászólni mert... HAJNALI 7? nekem az ha hétig alszom az már egy nagyon jó dolog^^ a hányinger szar. Nemhajvasalás szintén szar:( (szerencse hogy nekem még nincs szükségem rá). egy jópasi sincs? Jújteszegény:( a szalagavatós ruha meg szintén szopás:( Júúúúúj és télleg nagyon hideg volt szerán. Most tudom hogy hülye vagyok de mivel nem tudok számolni(xD) muszály megkérdeznem hogy te most 12-dikes vagy? (jahjah hülye vagyok :D)
Barnus^^
@B+B: jólvan muszáj lyannal, bocsi^^
@B+B: Igen 12.-es vagyok:) S ahogy írtam télleg nincsenek most jópasik:(
tyúúúúú. akkor csak annyit tudok mondani hogy hajrá, bírd ki^^
süti beállítások módosítása