Kondi

Valahogy ez a szó mást jelent már számomra. Mostanában gondolkodásügyileg is annyira „elheterósodtam”, hogy a nézeteim sorban változnak meg valami újabb irányba. Ez az előbbi szó pedig átértelmeződött a mindennapok egyetlen értelmes pontjává. Ahol a feszültséget, önutálatot, önkritikát, önsanyargatást, önszerencsétlenséget (stb...), tehát teljes „csődönmagam” alakjával végleg leszámolhatok.

Ami szépen megy:) Büszke vagyok magamra, hogy a nehéz kezdetben kitartottam, hogy léptem az egészségesebb életmód felé egy nagyot. Először is, nem iszom már kólát és társait – még ha nagyon vágyom is rájuk nyár eleje óta. Merek jókat enni bármiből, de csak mértékkel. Nem fulladok ki fél-fél óra bicózástól – sőtt akár 50-60 perces, vagy 10-12 km-es folyamatos távoktól sem.

Szeretem érezni, hogy az a plusz 7 kiló rajtam van, melyet hatalmas munkával sikerült testemre felszedni. Kibírtam a napi 6-7 étkezést, s elmúlt hónapokban sokszor győzedelmeskedő „Jo-jo” effektust, hogy ne fogyjak vissza. Jó érzés, ha vásárolok, már nem csak M-es, hanem L-es pólók is kellenek:) Minden pillanatban vágyom rá, hogy régi nyunyó testem utolsó szikrái is kihunyhassanak. – Egy nap pedig teljesen új fényképekkel és énnel felfegyverkezve, teljesen új alapon mutatkozhassak mások környezetében.

Eljussak a folyamat végére, mikor már ezt a blogot, nem konkrétan Popov személyében, hanem önmagam arcával folytathatom. Ehhez meg kell elégednem magammal, mely fél-egy éven belül talán eljön.:) El kell felejtenem a múltat, vele életem legszarabb évét is 2007-et, s ugyanígy életem legmélyebb érzelmi mélyponttal rendelkező hónapjait. (2009. Április környéke) Mely szintén megváltoztatta másodjára is az életem. Ez az az idő volt, amikor legeslegutoljára megbíztam egy percre is bárkiben. - Nüszke vagyok rá, hogy ma már nincs ilyen azóta sem.

Tehát szurkolok önmagamnak. S haladok a kiválasztott, pontosabban kitaposott ösvényen. Nemsoká az egész életem is át kell gondolnom, ki kell találnom, mit hogyan és miként akarok majd élni Pesten egy év múlva. Ha önmagamban megbízok, önmagamat értékesnek tartom, akkor sokkal könnyebben sikerülhet. Tehát e 2010-es évem csak arról szól/szólt eddig is, hogy elkészüljön fokozatosan az új és naprakész 2011-es Popov:)


Share |

Címkék: blog kondi @ 2010.08.29. 20:41

A bejegyzés trackback címe:

https://anothergay.blog.hu/api/trackback/id/tr602257140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ööö... gondoltam vmi értelmesre, aztán meg inkább nem írom le, hehe
értékes kommentom olvashattad
süti beállítások módosítása