Forgatókönyv

Nagyon nehéz szakaszon vagyok túl a tervezésben. Először is az asztali számítógépem teljesen felszámolom, minden egyes darabot eladok – plusz tartozékokat is, egyéb hardvereket, egyedül csak nyomtatóm egy marad, a legújabb közülük. Ez előtt egy hullámban cserélem le a bútorokat is még ebben a hónapban kíméletlenül:D Teljesen új színt viszek az életembe, alaposan átrendezve, szortírozva, átgondolva minden múltat idéző dologtól megszabadulok.

Jelenlegi ötletem, hogy elosztogatom, amit eladni nem tudok, aztán ágyő velük… Az asztali számítógép felszámolása után Notebook nézőben leszek. A tervem kiválasztani a tökéletes példányt lehetőleg karácsonyra, max január 10-ig. Rajongok a minimum Intel Core i5 vagy esetleg i7-es Samsung csúcsnotiért, mely jelenlegi kezdőára sajnos negyedmillió forint:( A terv, hogy a gép eladott árából, plusz jelenlegivel megtoldva, talán kis áreséssel addigra, de meg tudom venni. Max, ha mégsem, akkor az i3-i5-tel szerelt Samsungggal is megelégszem:)

A következő fázis, hogy aztán ezeket mind még a ballagás előtt váltom be. Amit ballagásra kapok – akarom mondani, várhatok összeget, azt szépen félreteszem… Persze az egyik felén kívül, melyből egy zsír új Windows Phone 7 alapú készüléket veszek – korlátlan mobilnet előfizuval, hogy tökéletes legyen az összkép. Így egyszerűen más hiány nem akad már az életemből, mivel másra nem fogok és akarok pénzt kiadni. – S szükségeim is betelnek.

Aztán már a suli utolsó heteiben továbbra is elkezdek koncentrálni a lakhelytalálásra. Mert akár felvesznek majd, akár nem, akkor is Pestre fogok menni. Amit egyértelműen kijelentettem, amit szerencsére senki nem ellenzett. Sokkal több pozitív érvet hoztak fel, munkalehetőség, infrastruktúra, jó közlekedés, boldogulási esélyek…stb. Szóval meglepődtem anyuékon:) Egyedül azt kifogásolnák, hogy amíg nem lesz esetleg munkám, vagy ha tanulás mellett egyáltalán nem lesz, legalább ha albérletbe megyek, legyen 50 ezer alatt a költségei…

Azon is gondolkoztam már, lehet nem is akarnék annyira kezdetben egyedül élni. (Mikor ezt gondoltam elegem volt az egész világból) Nagyon vágyam lett volna, teljesen egyedül lakni egy jó pár hónapig (hogy átéljem a szabadság és alkalmazkodásmentesség élményét) - esetleg kivéve, ha párt találnék – szal lehet, költöznék megbízható (maximum) átlagos három emberkével közös albiba. Persze ilyet nagyon nehéz találni… Esetleg bloggerek közül talán könnyebb lenne, ki készül még Pestre igyekezni az én korosztályomból, esetleg kis eltéréssel (+/- pár évecske)?:D Ha gondoljátok, megismerhettek, csak dobjatok egy üzit, és döntsétek el, egy év múlva, eltudtok-e élőben is viselni?!:xD OK? Szabad a jelentkezés, várok minden építő ötletet!:)


Share |

Címkék: ismerkedés pénzügyek kockaságok @ 2010.08.12. 21:36

A bejegyzés trackback címe:

https://anothergay.blog.hu/api/trackback/id/tr22217969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

na, azért szólok, hogy itt vagyok, olvaslak, csak mindezt gugli readeren teszem, onnan pedig nem megy a komment...

:D
@Meztelencsiga: Semmi baj:) De sztem használj mondjuk FeedDemon-t, bejelentkezel Google címeddel, mint az Outlook-ba, ugyanúgy menti online is a Readerbe ha változtatsz valamit, és asztali kliensként remekül használhatod, még kommentelni is tudsz:)
itthon tudok jönni, csak olvasni inkább munkában szoktam, de ott nem tudok telepíteni programot...
@Meztelencsiga: Jah értem:) Semmi baj. Am mostanában neked is csökkent az íráshajlamod. Pedig látogatom sokszor a blogod, először azt hittem az olvasóm valamiért biztos nem gyűjti... aztán rájöttem, már napok óta nincs új bejegyzés:)
süti beállítások módosítása