Paranormál

Nem hiszek általában az ilyen dolgokban, de néha meg tud lepni sok minden. Igazából azt sem tudom, miért írom le, csak úgy megteszem. A napokban érdekes dolognak voltam szemtanúja, amit én sem tudok megmagyarázni, valószínűleg remélem a képzeletem játszik velem. Még a nyaralás előtt kezdődött a kiindulópontja.

Szóval bő 2 hete az utcán lévő egyik közvilágítás lámpája elkezdett pislákolni - tehát az égő nemsoká kimegy belőle állapítottam meg. Viszont ez olyan félóránként váltakozott, s mikor éjszaka volt, folyton bevillogott a lakásba a konyha felöl, ami a nappalit is átvillogta.

Eddig még nem lenne különös a dolog, de a második nap, azzal folytatódott h ezen éjszakai pislákolás váltakozása mellett felfigyeltem rá, hogy zavartan viselkedik a macsek is eléggé. Sosem szoktam a szobaajtót teljesen becsukni éjszakára, hogy ki tudjon menni, enni vagy dolgát intézni az ágyból, ha felébredne. Éjszaka felébredtem, de nem feküdt velem, aztán körbenéztem a szobában, s láttam h az ajtó rése előtt ül, és nagyon koncentrálva nézelődik.

Először megkérdeztem tőle „kimész drága?” Ekkor mindig szokott reagálni, de csak dermedten lesett ki, amúgy máskor, ha ki kell mennie mindig ki, tudja a lábával nyitni, szal most nem akart az tuti. Odamentem hozzá, s megérintettem, de úgy ráhoztam a frászt (el volt biztos gondolkodva), h még én is megijedtem tőle:xD Ugrott egyet a közelemből, aztán tíz perc múlva visszafeküdt az ágyba. Ezt a „leskelődést” eljátszotta még 3x, pedig általában minden éjszaka stabilan reggelig alszik mozdulatlanul velem. Most nem így volt, inkább nem avatkoztam bele…

Aztán meglepetésemre következő éjszaka már jó volt a lámpa, semmi baja nem volt. Pedig nem jött ki senki megcsinálni a szolgáltatótól. Szóval a villogó fény nem idegesített tovább… Elmentünk nyaralni, s egészen tegnap éjszakáig semmi sem volt, ami figyelemre méltó lett volna. Szóval neteztem kb. 23 óráig, megnéztem az Open Cam-ot, aztán ledőltem aludni. fogmosás, fürcsi, stb… már korábban megvolt.

Aludtam egy ideje, mikor felébredtem valami folytán, s tapasztaltam, megint nincs egyik oldalamon se a macsek. A másik zavaró volt, hogy a TV, a Monitor, tehát a közelben lévő képernyőkre a sötétben érzékeny a szemem, s most különösen feltűnő volt, hogy sötétebb fekete helyett „szürkések” – még a telókijelző is. Ezt már rég óta ismerem, olyan mintha magát az elektromos kisugárzását látnám, nem világos, csak a tök sötétben látom a kép alakját, egy „világosabb kockát.” Sokáig van a szobában világos a lámpa miatt, lekapcsolva még látom a „lámpát”. Ez nálam megszokott, hogy ezért inkább ki szoktam húzni az ilyen elektronikai dolgokat.

Kihúztam őket a konnektorból, így egy idő után „lesötétedtek”, s még kicsit bágyadtan feküdtem, aztán eldöntöttem megnézem, hol a macska. Kimentem a nappaliba, és láttam, hogy a fürdőszoba ajtó előtt ül, s az ajtó alsó szellőző rácsán leskelődik mereven, ugyanúgy, mint mikor bárki a családból fürdik benn. Szal elég elvonatkoztatva, de kukkolt. Kinyitottam hát az ajtót, hogy megmutassam nincsen ott semmi, mire inkább sarkon fordult, s visszament az ágyba.

Lefeküdtem aludni, hamar elszundítottam, de volt egy elég érdekes álmom is. Álmomban láttam valakit, láttam az arcát is, egy srácnak, de nem tudom egyszerűen megmondani, hogy néz ki, vagy hány éves lehet. Csak felvillanóan láttam közelről utoljára a képet, s felriadtam az álomból… Mikor újra elkezdtem járkálni, kerestem a macskát, s meg is leltem, átment anyuékhoz aludni (ott feküdt velük), ők is mélyen szundikáltak…

Bementem a fürdőbe villanyoltás nélkül, s érzékeltem, hogy a hülye utcai lámpa megint villog. Folyó ügyem rendeztem, az arcom megmostam, megtöröltem, s nagyon csend volt. Olyan érzésem volt, mintha lenne valami vagy valaki a közelemben. Nem volt semmi, de mégis éreztem, hogy ott van valami. Leültem egy kicsit a kád szélére nézelődni, s totál rám jött a frász, egészen hideget éreztem a helységben, s éreztem, valami akkor is van ott, ha nem is látom. Mintha egy picit nyitva lett volna az ablak és hideg levegő áramlott volna be.

Szóval kijöttem, becsuktam az ajtót, becsuktam a saját ajtómat is, s befeküdtem betakarózva az ágyba. Reggelig még két alkalommal álmodtam ennek a valakinek az arcával, akit még sosem láttam... Aztán megpróbáltam átlépni a dolgon. Nem hiszek igazából az ilyen megmagyarázhatatlan jelenségekben, de mégis olyan ijesztően furcsa volt. Am a cicám mivel éjszaka nem aludt sokat, így most is alszik, ő hamar átléphetett a furcsaságon. Szal nemtom, élt már át valaki ilyet, vagy hasonló megmagyarázhatatlan érzést?


Share |

Címkék: sztori @ 2010.07.28. 12:37

A bejegyzés trackback címe:

https://anothergay.blog.hu/api/trackback/id/tr912182042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása