Apró blogváltozások...

Legutóbb nem is tudom, mikor, de elég régen volt kisebb közlemény a bloggal kapcsolatban. Most apróbb változások ismét történtek, korábban a háttér lett picit megreparálva. Aztán a bejegyzések végére kerültek megosztó-ikonok a népszerű közösségi lapokra. Most pedig kaptatok Facebook integrációt is, a jobb oldalra>> egy helyes kis fehér boxba. Ez nem más, mint egy szimpatikus kis Like gomb, élő Feedekkel és lájkolókkal:)

Szóval nem csak a blogbejegyzések végén, az adott írásokat, hanem már magát az egész oldalt, mint törzsolvasók is lájkolhatjátok, s felkerülhettek annak a helyes kis doboznak az aljára egy virtuális listába:) Szóval, aki olvas, s kedveli, amit írok, az így segíthet nekem felmérni olvasóim számát… A Facebook oldalon akár még eszmecserét is folytathattok egymás között.:)

Körülbelül ennyi a kisebb módosítás. Egyelőre, még a twitterrel nem volt időm vacakolni, majd legközelebb talán megteszem azt is:) De ahogy érzem, ez a Facebook-os rész egészen képes azt is kiváltani. Szóval kellemes használatot kívánok mindenkinek!:) S elnézést azoktól, akik éppen akkor nézték az oldalam, mikor az a szerkesztés miatt esetleg elég csúnyán szét volt esve:xD Lényeg, h helyrehoztam már…


Share |

Címkék: blog @ 2010.06.26. 19:02

A bejegyzés trackback címe:

https://anothergay.blog.hu/api/trackback/id/tr762112065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása