Hülye idő van:S

Mocsok egy idő van kinn, egyszerűen rá se ismerek az előző napos kánikula után. Bizton tudom, hogy kimozdulni ma nem fogok, esetleg csak kondiba vánszorgok el, mert azt kell. Egyrészt örülök neki, mert nincs olyan meleg, de nagyon zavar, hogy nem csak hűvös van, hanem szakad az eső is. A szélfújás pedig megtarkítja egy kis plusszal. Egész sötét van itthon már, pedig a redőnyök sincsenek lehúzva már.

(A videón az új Motorola DroidX - ellenfele az iPhone 4-nek mivel 4.3 colos kapacitív multitouch kijelzője sokkal nagyobb és hasonló pixelszámú is - 8 megapixeles kamerája pedig kenterbeveri a szifont, szal megnyugodtam h van ellenfele, ami sokkal olcsóbb és jobb alternatíva is lehet akár, többszörös tudással:D Van HDMI kimet is... De majd ha jön végre a WP7, nah akkor érdemes lesz felkötni a nadrágot...addig ezek csak mind pótlékok:)

Folyton a nyári szünettel vagyok leragadva. Eddigi legszarabb nyaram lesz, azt már látom, hiszen semmit se fogok belőle megélni, csak azt h mindjárt szeptember van… Idegesít az is, hogy sokszor ki kell találnom, vajon mit írhatnék, mert írni lenne kedvem, csak éppen nem történik semmi:(

Annyira útálom ezt az érzést:( Tegnap éjszaka viszont unatkozásképp elkezdtem lakásokat, albérleteket nézni a neten, mert azért mindjárt itt van a jövő nyár. Kis infószerzés nem ártana, hogy nehogy hoppon maradjak.

Azért ilyen hamar, mert ha feladattengerrel leszek ömlesztve, akkor minél hamarabb érdemesebb már előre gondolkodnom azokra az időkre mikor egy szabad percem sem lesz rá. Óh, pedig mennyire várom már… egyszerűen elmondhatatlan. Kéne már valami pezsgés az életembe. Egyelőre én is Pesttől várom mindezt.

Annyira sablonos, s unalmas kezdek lenni, amit nagyon nem szeretek. Am megjegyezném, hogy az albérletek szerintem irracionálisan sokba kerülnek, bár ha azt nézzük, vannak egész jók is, amik elfogadhatóak, s szépek is. Sajnos a belvárosban nagyon kevés jó hely van, de azért nem lehetetlen találni egyet se. Ilyen ez mikor választék lenne, de pénz az nem mindig:D


Share |

@ 2010.06.18. 11:10

A bejegyzés trackback címe:

https://anothergay.blog.hu/api/trackback/id/tr22091074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismerősökön keresztül könnyebb jó albérletet találni, mint interneten...
Nekem pl. van egy ismerősöm, aki a nyugati mellett lakik és 23000 havonta... :P Az nem sok. Asszem.
@Pamlag: Nah majd akkor számítok a bloggertársadalom segítségére, ha költözésre adom a fejem - nemsoká eljön az ideje:xD
süti beállítások módosítása