Melyiket?

Általában azokra a bejegyzésekre, melyeknél legjobban számítok kommentesőre, azoknál következik be, hogy szinte egy sem jön:) Persze melyeket századrangú bejegyzéseknek érzek, azok meg dugig vannak aláirkálásokkal…:) Sebaj, am egészen másról akartam írni:

 

Szeretnék még egyéb webes eszközöket használatba venni. Ezért a végén lehet blogmotort is kell váltanom, egyre érik a gondolat… Legjobban a Wordpress és másodikként a Blogspot felé kacsintgatok. Jelenleg sikerült beszúrnom a híres neves Facebook beli lájkolós gombot a jelenlegi kódba, aminek nagyon örültem:xD

 

Ha már mindenki mániása ezeknek a közösségi szaroknak, ahogy már énis, így mindannyiunk egészségére váljon. Amúgy szerintem buzik közt, meg főleg hódít ez az egész, egyre több helyen van Twitter, meg más rendszerbeli eseményközlő is. S nekünk főleg, minden egyes portálon van már fiókunk…:)

 

Persze felütötte a fejét a Windows Live motor, mint blogalap, de az elég kötött, így nem nagyon vágnék abba bele. Szóval, ha pár héten belül nem tudom a maximumot kihozni a blog.hu-ból (lehet lesz kisebb designfrissítés is...), akkor kénytelen leszek a váltásra előbb utóbb. Eredetileg azért blog.hu-t választottam, mert az magyar, s valahogy gyorsabbnak és legegyszerűbbnek tűnt, még kezdőként.

 

A másik gondom még, hogy olyan sok macerával jár. Kellemesebb lenne egy asztali writer-ből csak feltölteni bejegyzést, aztán pápá. Jó lenne valami korrekt helyesírás ellenőrző is, igaz jelenleg mindig Office-ból írom a dolgaim. Szóval az is megteszi, de nem minden észközön és gépen van szintén.

 

Továbbá azt utálom még, hogy néha szétcsúsznak a linkek, ami nagyon gáz. Előfordul, hogy többször kell feltennem vmit, mert éppen a betűméretet elfelejteni, mikor mentek. Továbbá, eléggé romlik a háttérben használt képek minősége is. Egyre pixelesebbek is...nemtom észrevettétek-e:D Áhhh...ma már annyit nyavalygok...elég ennyi is:xD

 

Bár még fontos lenne, hogy kompatibilis legyen a Writerrel, együttműködjön webes, mobilos, kliensszerű szerkesztőkkel is, később bármikor használhatok éppen ilyet is:) Szóval várom a tanácsokat, melyik a legbeváltabb? Melyik a legjobban bővíthető, pl. pluginokkal, vagy flash-al? Természetesen szeretnék még egyéni xy.hu-s domaint is akkor már (ha lúd legyen kövér):D Szal ennyi… nah ötletek, hogyan tuningoljam meg a jelenlegit, vagy váltsak újra?:P

 


Share |

Címkék: kockaságok @ 2010.06.02. 15:14

A bejegyzés trackback címe:

https://anothergay.blog.hu/api/trackback/id/tr322050924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Én egy szavazatot leadnék a Wordpress mellé! Tök jó, magyar, testreszabható, és tényleg csak egy tárhely kell neki. Onnantól kezdve határ a csillagos ég. :)

Domain: ne .hu-st vegyél, mert drága, és csomó dokumentum kell hozzá. Egy .com-os domain harmadannyi pénzből megvan, másodpercek alatt, papírok nélkül.
@redblek: Lehet nekem is szimpi a Windows live kompatibilitás miatt, ezenkívül végülis tárhelynek a Skydrive-ot használnám, mert ad 25 gigát, s az nekem bőven elég lenne:)
na, akkor formálódik a megoldás :)
süti beállítások módosítása