Befejezem...

…a blogolást. Miért? „Mert úgy érzem nem sok reláció és értelem van benne, ezért a jövőben felhagyok a folytatásával. Többek közt időm híján, másrészt, nem megtérülő, nem hasznos tevékenységnek érzem mások költségtelen támogatását mind saját anyagi erőm, s hirtelen lecsökkent szabadidőm kárára végezve…”

Persze ez mind csak vicc volt!:) Be ne dőljetek már, amíg világ a világ, addig Popov szorgalmasan blogolni is fog… Ez a kis előbb írt szövegrészlet a mostanában gyakran emlegetett „lemondási kifogásaim” egyik formája, mindössze csak más, kellő szavakat beleillesztve.

Mivel eldöntöttem nemrég, hogy csakis olyan dolgokat fogok a jövőben végezni, és azzal fogok foglalkozni, ami pénzt is hoz a házhoz. Tehát a jövőben abszolút semmi féle/fajta „közérdekű” ingyen munkát megtagadok, mivel nem vagyok szociális munkás:D Igaz, hogy év elején újévi fogadalom volt, de elég dinamikusan már most májusra sikerült mindent lemondanom, ami érinti ezt a témakört.

Egyszerre benne van a lemondásokban a suliban felgyülemlett stressz, s a ráeszmélés a rengeteg iskola teendő nyomában nincs az a bizonyos szintű jutalom, hála, és pénz, mely azt a rettentő sok befektetett értékes időt és energiát képes lenne ellensúlyozni. Emiatt ráeszméltem a magánéletemben, s más téren is tucatjával végzek számomra „nonprofit” alapú dolgokat. Ezért a legjobbnak teszem, ha időben leszámolok ezekkel.

Írok másról is. Mivel unalmas lenen az idő szót alkalmazni címnek, ezért nem így tértem rá, mint a múltkor. Megint ugyanott vagyunk, kinn esik az eső már több mint egy hete. Annyira lehűlt a levegő, hogy be kellett ismét gyújtani a konvektorokat. A legviccesebb, hogy május vége felé, mikor a nyárnak kéne közelednie, már negyedik reggelente téli sapkát (!) kell vennem, annyira hideg szél fúj…

A front miatt, fokozottan aluszékony, dekoncentrált, frusztrált, és ingerlékeny lettem. Ezért témáim sincsenek, szinte csak túlélem a napokat. Nagyon hiányzik a jó idő, szívesen mennek el bicózni, vagy valami. De most jelenleg 3 hete olyan életet élek mint a macskám, szobában ülök, fekszek, alszok, s napestém csak heverészéssel telik…:S Azért ne adjátok fel a reményt, hogy lesz valami értelmes bejegyzésem is még a hónapban:)


Share |

Címkék: mindennapok @ 2010.05.18. 19:42

A bejegyzés trackback címe:

https://anothergay.blog.hu/api/trackback/id/tr372013706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A mostani időjárástól szerintem mindenki "nyomott" egy kicsit (nagyon). Azért ne fordulj be teljesen, a világ szerintem nem egyemberes :)
süti beállítások módosítása