Sztatisztika

Gondoltam közzéteszem a jelenlegi statisztikám. Blogom indulása óta eltelt lassan két egész hónap. S az elején nagyon-nagyon alacsonyan tengődő nézőszám is nőtt, fejlődött sokat. Tehát ez köszönhető hűséges olvasóimnak is, esetleg különböző keresőkből idetévedő eltévedt "netes-túristákat" szintén belefoglalva:)

A böngészőátlag témára térve, az adatok magukért beszélnek. Hihetetlen h magyarországon mekkora Windows egyeduralom van:) Közben amúgy az asztalméretek is elég vegyesek. Elcsodálkoztam rajta, h már az emberek végre leszoktak az 1024x768ról. Természetesen ez az új LCD-knek köszönhető.

A dolgokat összefoglalva köszönöm szépen az eddigi kitartást, s a szorgalmas látogatást. Természetesen továbbra is megpróbálok minden nap egy bejegyzést kisajtolni magamból a jövőben, ha nem többet. A bloggal és velem kapcsolatos véleményeiteket pedig nagyon szívesen várom továbbra is!:)


Share |

Címkék: kockaságok @ 2010.01.09. 23:11

A bejegyzés trackback címe:

https://anothergay.blog.hu/api/trackback/id/tr721660275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása