BUÉK

Mivel már írtam korábban pár Post-tal előrébb egy amolyan sajátos "évértékelő" összesítést, így ennek tudatában már hanyagolom ezt újra átbeszélni:) Inkább rövid leszek, s természetesen majd később beszámolok a Szilveszter eseményeiről.

http://www.ilkeryoldas.com/happy-new-year-wallpaper.jpg

Tehát nem is ragozom tovább a szót: Ezúton kívánok mindenkinek, legfőképp olvasóimnak, s nem utolsó sorban blogtársaimnak is nagyon jó bulizást, sikerekben, boldogságban és (sok-sok) jó pasiban gazdag új évet!:)

Kezdjük egy kis poénkodással, hiszen összeszedtem én is a Blogom indulása óta leadott, igen változatos keresőkifejezéseket. Konkrétan azok közül a legkiemelkedőbbeket:

"anothergay" - Közlöm jó helyen jársz, hiszen pont ez a blog neve...:D

"kanos voltam" - Jajj...tudnád én hányszor, mégsem tettem közkinccsé, sajnos így erről nem lelsz adatot:D

"meleg" - Ahogy láthatod, küllemében ez a lap nemhogy meleg, lassan inkább forró lesz:D

"elvonási" - Nemszoktam piálni, meg drogozni, h elvonóra járhak:D

"pozitív gondolatok ünnepekre" - Sajnálom, de sajnos nem sok ilyen volt, legközelebb majd nem hanyagolom:P

"melegként élni" - 'olykor túlélni...' fejezhetném be a Blogról doboz tartalma alapján:)

"ma egy egy nagyon hosszú levélkét írtam" - Nem tudom valaki hogyan tud egy egész mondattal keresni, érdekes szisztéma:xD

"kisfilmek gay" - Bocsi, nem vagyunk pornóoldal:(

"milli" - Én is szeretem a jól ismert dobozos tejet, sőtt egészen elvonatkoztatva mondhatjuk a doboz nélküli "fajtáját" is:D

"bulizás egyedül" - Nem tudom h lehet, mindenesetre adjatok tippet, nem kell többet diszkóra költenem:D Főleg ha egyedül, s itthon is lehet:)

"egy világ tört össze bennem" - Újabb majdnem egészmondatos keresés...hátt az a világ nemhogy tört, már rég le is omlott bennem...

"öreg tini picsák" - Huhh nemtom valami egyszerre h tud öreg és tini is lenni:xD

"nedves puncik" - Fújj...Mit képzelsz rólam? Nem vagyok én 'ferdehajlamú'...h egy szót is ejtsek a nők azon testrészéről...:xD Itt tuti nem lelsz ilyet!


Share |

Címkék: vélemény ünnepek válogatás ciki @ 2009.12.31. 10:54

A bejegyzés trackback címe:

https://anothergay.blog.hu/api/trackback/id/tr681634648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

"... és (sok-sok) jó pasiban gazdag új évet." Ó, nekem egy is elég lenne, de jó sok időre. :) Neked is Boldogat!
süti beállítások módosítása