Welcome to Facebook

Mindenkiben tombol mindenféle extra hype az újabbnál-újabb közösségi kutyafülék iránt. Berobban a Twitter, Facebook, meg minden biszbasz. Valahogy ezzel a témával mindig le voltam maradva. Mára viszont a hétköznapokban úgy érzem lúzernek néznek, ha nincs ilyenem:S Közben több visszajelzésből is értesültem róla, miért ne készítsek egy adatlapot, hiszen a meleg világ színe-java, s ismerőseim nagy része is már fent van.

Fájl:Facebook.svg

Mindig annyira lemaradok az ilyen dolgokról, most már bele kellett vágnom. Eddig azzal halasztottam, hogy majd ha veszek egy új okostelefont, akkor majd natív klienseket is fogok használni, meg widgeteket, s úgyis érdemes lesz csak akkor regisztrálnom. Am nem gondoltam volna, hogy pont ma, még az egyik lyukas órámban el is készült a login. Egyszerűen nem bírtam tovább. Hiszen naponta 66 ember kérdezi: „Van Fészbúkod?!”

Nem akartam felmenni ide is, hiszen annyi felesleges e-mail forgalmam van, meg minden, mégis kár lett volna kihagynom. De nem is húzom az időt. Elmesélem tapasztalataimat. A regisztráció gyorsasága, az oldal szerkezete, egyszerű kezelhetősége nagyon meglepett. A Myvip nevű förmedvényt oda-vissza pofán veri ez a sebesség. Elképesztő egy olyan oldaltól, ahol több tízmillió regisztrált tag ellenére is élvezhető minden. Érthetetlen számomra a magyarok miért nem tudnak ilyet tervezni, tized ekkora erőforrással is sokra mennének:(

Nagyon tetszik, főleg a minimalista design, letisztult és átlátható felület. Sajna színek nem választhatóak, így búcsúzhatok a pinktől, nem úgy mint a Myvipen:P Bár a kék sem rossz, egészen elviselhető. A rengeteg beállítható funkció sokasága is bejön. Emellett szinte minden platform támogatja. Rengeteg widget, s kezelést segítő kiegészítő van mellé, mely a Windows Oldalsávon eléldegél. A képeket is ráadás másodpercek alatt felvarázsolja, nem kell meghalni mellette. A szemem majd kiesett, mindez láttán. Van ez a faliújság dolog, mely briliáns, sztem hamar meg fogja ölni a Twittert… Hiszen majdnem ugyanaz, csak jobb. Szóval, akik szeretnének megjelölni, azoknak várom nagyon a levelét, s megadom a profilom elérhetőségét:) Közben megjegyzem, lesz időm, s majd az eddigieknél érdekesebb bejegyzésekre is fordítok majd energiát. Addig is nyugalom:P

 


Share |

Címkék: siker divat kedvenc ciki @ 2009.12.18. 17:54

A bejegyzés trackback címe:

https://anothergay.blog.hu/api/trackback/id/tr21607350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Halihóóóó! :)
Először is gratula a blogodhoz!
A héten akadtam rá, s naponta többször is beugrok! ;)
Nagyon tetszik a design-ja is! :D ;)

Szo!
Szeretném elkérni profilod elérhetőségét! ;)

Üdvözlettel:
Rion ;)
@Rion-Gay: Szia! E-mail-ban továbbítottam az elérhetőséget! Remélem megkaptad!:) Válaszolj vissza ha igen/nem!
Köszi!
Üdv.: Popov
süti beállítások módosítása