Ha milliárdos leszek...

Gazdagság. Mindenki álma a világban, s mind nagyon vágyunk rá. A Google csodálatos képeit nézegetve, egy hihetetlen dologra akadtam, melyet megosztok veletek. Tehát ha van pénzed, van akaratod, bármit tehetsz vele. Kezdjük az elején. Olyan hihetetlen dolgokat lehet vásárolni, hogy azt el sem képzelnénk.Most adok egy jó tippet az első felesleges milliárdjaitokat mire költsétek el?

Napjainkban, ha multimilliárdos vagy, már unalmas luxusautókat venni. Kiment a divatból az óceánjárók, és szigetek vásárlása is. Sőt elunttá vált tengerparti városok, s kis országok megvétele, ahol te magad lehetsz a herceg/hercegnő.

Tehát milyen óriási dolgot vegyél, ha éppen olyan helyzetben vagy, hogy a fenekedet is húszezressel törlöd?:D Egyszerűen egy eszköznek tekinted a lóvét. Hiszen tudod a pénz az egyetlen, mely legjobban boldogít, s gondtalan életed jelenti.

Ekkor jön a képbe: vegyél valami olyat, ami polgárpukkasztó, vagy csinálj valami mindenki által láthatót, valami gigantikust, mely a földön lévő hipergazdagok közt is überel. Amely mellett még elhalványulnak a Dubai pálma szigetek, s hasonló világcsodák. Tekintsétek meg ezeket a csodálatos magánbirodalmakat!

Mindezek olyan ultramodern luxushajó kikötők, mesterséges luxuslakások melyek a víz tetején egy vízililiomhoz hasonlóan úszkálnak. Tehát ha veszel egyet, s úgy döntesz, újonnan a Bahama szigeteknél szeretnél inkább élni, nem pedig Arábia gazdag partjain, egyszerűen csak a saját óceánjáróddal odaviteted és punk-tum:D Nem groteszk?

Szinte bármely tengerparti helyhez ideális külsővel rendelkeznek, s gyönyörűek. Szinte mindenki irigy lehet rád ezt látván. Talán ekkor már nem is emberként, hanem istenként tekintenek rád majd a csövesek a parton lévő nyomorgás közepette:D Hihetetlen, de elmondhatod majd: én megtehetem:P Kicsit olyan beütése van, mint az Atlantisz filmnek.

Az épületkomplexumok teljesen önálló biorendszerekkel rendelkeznek, s alternatív energiákkal üzemelnek. Az oldalon lelt angol szöveg alapján annyira nem is bizonyul drágának. Egyes számolások szerint „pár milliárd dollár” alaptőke elég a megvalósításhoz.

Akik hisznek a világvége özönvíz útján való eljövetelében, és a globális felmelegedés végleteiben, biztosan nyerő befektetést tesznek. Úgy érezhetik, a boldog élethez, már szárazföld sem szükséges, mert ők maguk csináltak egyet hozzá önmaguknak:D Ha lennének felesleges milliárdjaim aranyrudakban, vagy dollárba fektetve, ezt biztosan nem hagynám ki!:P Szóval ezt nektek is szántam, legyen motiváció, tessék dolgozni érte, ha bejött!:xD

 


Share |

Címkék: válogatás siker divat gondolatok kedvenc @ 2009.12.14. 21:59

A bejegyzés trackback címe:

https://anothergay.blog.hu/api/trackback/id/tr921598508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Na ne már, ilyenek tényleg léteznek?? :OO
@Igu: Ha pénzed van azt tehetsz meg amit csak akarsz, miért ne létezne?:D Akár még a világűrbe is kimehetsz nyaralni ha úgy tetszik:P
süti beállítások módosítása