Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Pasi a buliból...:$

Eszembe is jutott egy villám sztori. Éppen az előző bejegyzésem után, mikor az alkalmi kapcsi szót említettem. Úgy érzem csak megosztom, legyen mit olvasni:P Még tavaly elmentem bulizni egyedül. Igazából berágtam azon, hogy az ismerőseim közül senki nem jött el. Mit is tehettem volna, buliztam egyedül. Bementem a discoba, mindenki csak pörgött. Nekiálltam én is egyedül illegetni magam a tömegben, s figyeltem a szexi pasikat. S felfigyeltem köztük főleg egyre, aki többször is visszanézett, de nem gondoltam róla, hogy meleg:) Túl heterós volt. Mosolyogtam egyet, táncikáltam persze másfelé is, mire egy jó óra múlva el is veszítettem szem elöl.

Kimentem a padokhoz az épületből, s leültem nézelődni. Jól összecipzáraztam a kabátom, mert hideg volt. Ekkor leült mellém valaki, két kólával. S mondta: „látom egyedül bulizol…sajna én is, gondoltam csatlakozom” Elém tolta az egyik kólát, s hozzátette: „neked is hoztam egyet”.

Felnéztem rá félszemmel, s észrevettem ez a cuki srác, aki visszanézett:D Elkezdtünk semmis dolgokról beszélgetni nagyvonalakban. Engem már flusztrált a helyzet. Már fél kettő felé járt, mikor mondta ő nagyon fáradt, így megy haza. Megkérdezte merre megyek, végül kiderült ugyanabba az irányba fogunk sétálni. Az úton is dumálgattunk, kezdett abszolút nyilvánvalóvá válni a dolog:$. S miközben sétált előttem, ha le kellett térni, mert jött valaki, már totál kanos voltam, mert láttam, s próbáltam elképzelni a kabát alatt rejtőző sportos testét:$

Eljutottunk a buszmegállóig, megpróbáltam húzni az időt. Hogy pihenjünk meg, míg megiszom a kezemben maradt sört, amit azóta vettünk a kóla után. Elkezdett közel lépni, lehuppant mellém. Ekkor már félreérthetetlen volt a helyzet. Próbáltam kicsit húzni az agyát, s a szemébe nézni mélyen, s közben egyre zavartabb lett. S azt mondja:

Én:/„huhh…teh mit nézel így rám?”

Ő:/ „inkább mit nézek rajtad?”

Én:/ „tán engem, mi olyan érdekes rajtam?”

Ő:/ „ó nem-nem téged nézlek…képzeld…hátt ki mást néznék??”

Én:/ „igen…asszem énis igy teszek…:D vagy mégse?”

Ő:/ „miaz? tán összebeszéltünk?” (nevetés…)

Én:/ „most éppen inkább összenéztünk, biztos hogy nem összebeszéltünk:D”

Ő:/ „nem tudom…nem vagyok benne én olyan biztos…”

Én:/ „miben?” „lehet biztos vagy benne, de nem vagy biztos magadban?”

Ő:/ „sztem biztos vagyok…de mégg mennyire:P:$:xd”

Én:/ „ejnye de határozott lett valaki?” (közben egyik kezem simogatja)

Ő:/  „azámm:P:$ deámm!:D”

Én:/ „bizám? – nah de ennyire?” (keze már lábam közé téved ekkor…:$)

Ő:/ „hátt megmutassam mennyire?…”

Én:/ „hadd lám:P”

(erre lesmárolt ott helyben a buszmegállóban…, megszólalni sem tudtam:$)

 

Percekig smároltunk ott ketten…huhh azt sem tudtam hol vagyunk. Bentebb mentünk a parkba, leültem egy padra, ő meg az ölembe:$ S kb fél órán át tapiztuk egymást:$ Hátt rendesen kilehetett már a skac…érzett is rajta, meg én is éreztem nadrágon keresztül a kezemmel:$:P Erre egyszer csak megáll s megkérdezi:

 

Ő:/ „Mi lenne ha elnéznénk hozzám?:P”

Én:/ „semmi akadálya…” (erre vártam mindvégig)

 

Feltápászkodtunk, s egy-két utcányira lakott csak:$ Szerencsére senki nem volt otthon nála, ahogy beléptünk az ajtón, szinte letepertük egymást. Hamar megszabadultunk a felesleges ruhadaraboktól:$ S ágyába huppantunk, s közben szorosan húztam magamhoz:$ Végignyalogatta az egész felsőtestem szép lassan, rögtön még jobban felhúzott… Közben mikor magához szorított éreztem, ahogy a forró lehelete a fülemet éri, s ahogy harapdálja azt:$ Azt hittem menten elalélok tőle:$. Szép szálkás teste volt, s szinte csak a simításokra vágyott… Melyből nem hanyagoltam el egy percet sem az tény:D:P

 

De a szaftos részletek további várásától most megkíméllek titeket. Azt hiszem csalódni fogtok, de ezt szándékosan hagyom ki. Legyen a ti fantáziátok képzelőerejére bízva. (Ha igény van rá több hasonlót is írhatok:$ Van miről mesélnem életem során:D Írhatnátok kommentben ti is veletek hányszor esik meg ilyen?:P) Am tény, hogy reggel 5 óra után értem haza:$ Aztán kilenckor kérdezte anyum:

 

anya:/mikor értél haza fiam az este?

én:/ „áhh nem is tudom…olyan 2-3 felé”

 anya:/ „aha oké…rendben, és jó volt a buli?”

én: /„nanáá:D:$...”

 

A sráccal való kavarásból nem alakult ki sajna semmi tartós. Még párszor „összefutottunk”:$. De semmi több. Végül is jó volt, legközelebb sem gondolnám meg magam, az tuti… Körülbelül két hét után megszakadt a kapcsolat szép lassan. Néha-néha látom csak. Újonnan barátnője van:D

 


Share |

Címkék: szex siker buli sztori pasik @ 2009.12.02. 20:43

A bejegyzés trackback címe:

https://anothergay.blog.hu/api/trackback/id/tr881569692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása