nincs párt aki...

...valami lépést tenne. Jelenleg kezdek párt nélkül lenni. Persze azért politikai nézeteimben sokkal többet radikalizálódtam, mint valaha. (családi hatás is van benne és saját tapasztalat) Elegem van, és vidék is hat rám. Egyben biztos vagyok. A demokráciában nem hiszek.

Talán már a születésekor megbukott, egy bukott rendszer volt. Ebben az országban egy megoldás van a változásra, mely a történelem számos példáján igazolódik: mégpedig vér. A jelenlegi és jövőbeni helyzet megteremtésért felelős embertömegek, politikai csoportok mindenki számára látható, válogatás nélküli kivégzése. (Érdekes, láthatjuk a példát - mikor egy amerikai elnököt agyonlőnek (volt jópár aki így járt és olyan is aki túlélte) - ekkor varázsszóra máris jobb irányba fejlődtek a dolgok...! Ugye? Kéremszépen amíg valami nem történik, nem is lesz változás lehet bármilyen szép dolgokról és tervekről beszélgetni.

Az embereknek kell: Elégtétel vétele, minden érték, vagyon és tulajdon teljes elvétele és családi szálaik száműzetése egy bizonyos réteg felett. Főleg állampolgárságuknak is az elvétele, hogy többé vissza ne térhessenek még rokonaik sem. Újraosztás, mindenkinek egyenlő alap letétele az újrakezdéshez. Az emberek 80%-ának erre van szüksége. 10ből minden 9 megkérdezett ember határozottan bólogat ezek hallatán a környezetemben.

Ehhez viszont a félelem és rettegés megteremtése sajnos kell, ez által biztosítani, még egyszer ne juthassunk ebbe az erkölcsi fertőbe. Véget vetni a lopásnak, csalásnak, megszüntetni a szegénységet a gazdag réteg határozott és gyors felszámolásával. Nagyon fontos: Halálbüntetés azonnali visszaállítása. Vannak bűnök, melyek megbocsáthatatlanok. Adófizetői pénzünkből ne éljen életfogytiglan senki, mikor más ártatlan emberek az utcán fagynak meg és éheznek.

Slussz. Nem ítélek el senkit, abban hisz mindenki, amiben akar. Én így gondolom. Egyébként nemrég néztem egy világháborús dokumentum filmet, ami egy másik oldalról mutatta be a „történteket”. Eléggé hatott rám. Nagyon sajnálatos és szörnyű, amik régen történtek, amit a bizonyos „ismert spekuláns népcsoporttal” tettek. Szörnyű, ahogy emberek millióit akarták „kiirtani”. Tényleg elítélendő.

De mindenközben mikor a sértett emberek tömegének „sír a szája”, hogy pár éven keresztül miket tettek velük, mit szenvedtek el – elfelejtik megemlíteni, hogy ők maguk hány emberöltőn, hány 10 éven át „sanyargatták” és ellehetetlenítették az életüket azoknak az állampolgároknak, akik válaszul ezt a radikális lépést tették feléjük (pusztán kialakult megvetésből, gyűlöletből, elégtételből a lehetetlenné és nincstelenné tett helyzetük miatt). Ez annak az eredménye volt, hogy nem voltak hajlandóak távozni önként, csak dőzsöltek volna tovább.


Share |

Címkék: politika @ 2012.09.15. 02:58

A bejegyzés trackback címe:

https://anothergay.blog.hu/api/trackback/id/tr344778184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása