nem én vagyok a más, hanem a világ hozzám képest más...

Megszületnek a tévhitek, megszületnek az elméletek és a negatív. Amely súlykolja h egyedül kell boldogulnod! Amely azt mondja majd jön más és semmi sem tart örökké. És minek?! Meddig jöjjön még mindig más?!!! ez megoldás??? a lehet, talán, és esetleg szavak sosem vezetnek semmire: a "volt", "lesz" kifejezések helyett a "VAN" (valakim) szóra kéne váltani. mindössze csak egy döntés.

Miért? hazudik mindenki aki azt mondja egyedül boldog! egyedül nem lehet élni, nem lehet boldogulni, társas lények vagyunk a faszomverjembele! a világ csak valakivel létezhet számodra bárhogy is tagadod. Ezért találnod kell valakit aki mellett a rosszban és szomorúságban is ott ülsz, nem csak akkor ha vidám és boldog az élet. akinek szavak kimondása nélkül megígéred sosem fordítasz hátat (és nem csak mondod!). akarsz boldog lenni?

döntsd el magadban mi kell: a biztos, vagy a bizonytalan? mindenki a bizonytalant választja és meg is szopja, de legyél az aki a biztosra megy! legyél ott mellette. mert amikor elsőnek kimondtad h szereted - akkor attól a perctől kezdve felelősnek érzed magad és szeretned is kell nem csak ma, és holnap, hanem életed egy más részében is ugyanazt kell tenned! ne gondold meg magad. mert egy határozatlan érzelmi nyomorék vagy ha nem tudsz dönteni és nem felel meg senki.

nem egy termék amit megveszel és két év mulva lecseréled mert neked olyanod van h már újabb kell. tedd boldoggá önmagad áldozatával mert kimondtad és nincs pénztár utáni reklamáció. így kéne gondolkodnotok. ilyennek kéne a világnak lenni. ehelyett el vagytok baszva és azt sem tudjátok mit akartok!!!


Share |

Címkék: ismerkedés magány pasik depi @ 2012.07.03. 18:30

A bejegyzés trackback címe:

https://anothergay.blog.hu/api/trackback/id/tr604626463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása