konklúzió

"komolyat keresek" , "társat keresek", "komolyan gondolkodom", "őszinte vagyok" - blablabla. olvasni a hasonló buta kiírásokat mindenkinél ami szánalom. nem keresel te senkit, nem vagy komoly, nem gondolsz semmire, csak valakit ismét (komolyan) akarsz megbántani és átverni, aztán egyedül hagyni, hagy őrlődjön a tehetetlenségben. tedd azt. de nem velem!

melegként nem lehetsz boldog. csak ideig, óráig. aztán kezdődik előlről minden... a sors minden csepp boldogságért többszörösen büntet magánnyal és szomorúsággal amíg már majd bele nem pusztulsz. melegként sosem lehetsz mindig boldog. melegként magányosan fogod leélni az életed, és egyedül halsz meg. ideje felkészülnöd rá...bárhogy is tagadod. ez a valóság. érdemes egyáltalán erőlködni...?! kár a gőzért.


Share |

Címkék: magány depi @ 2012.05.06. 00:32

A bejegyzés trackback címe:

https://anothergay.blog.hu/api/trackback/id/tr34490879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása