Divatbuzi:P

Atomjó pasit láttam a buszon. Basszus, megfordult a fejemben, ezt vajon külön designer, a divattervező anyja, vagy ki a franc öltözteti?! Mert önmagamtól erre én nem lennék képes… S ismét bebizonyosodott, hogy a ruha teszi az embert elsőnek. Vagyis ez emeli ki a tömegből. S azután figyeljük meg csak lelki/testi alkatát.

http://ebiz.uoregon.edu/WSBC/Images/WCSponsorlogo/adidas_logo.gif

Felszállt, olyan kb. 18-20 közt volt. Már a buszmegben állva is feltűnő volt, a hihetetlen jó testi adottságokkal rendelkező hím:$ Magas 180 centi feletti, fekete haj, szép tiszta arc (egy darab bőrhiba sem volt!). Enyhe laza borosta, vadította még az álla környékét.  Alapból bejövős kategória, kissé alapjáraton izmos felsőtest, már amit a kabátja engedett mutatni…:$

http://cdn2.ioffer.com/img/item/109/403/465/J8bN4Qo0F0S0zcB.jpg

A külseje hasonló volt, mint a jól ismert Csillag születikben a Bad Boys feelingje, csak ott éppen az összes pasi jó tulajdonságait összegyúrnánk, s abból születne meg ez a buszos srác:D

A legdurvább még, hogy a haja is, nah az egy kész álom volt… Innen mondtam magamban „ez biztos buzi”. Hiszen egyik heteró sem néz ki így, ilyen alaposan és szépen. Igényes, fényes fekete haja olyan diszkópatkányos beütésű volt, viszont szinte minden egyes szál mértanian pontosan megvasalva, s beállítva. Egyszerűen nagyon feldobta az összképet. Szabályosan a nyál összefutott a számban.

Aztán lefelé haladva a nézésében: Az összes ruházati kiegészítője a tatyója is mind-mind csak Adidas logókkal rendelkezőek voltak. Faja volt nagyon, a sulis táskája szögletes, s kompakt. Valószínűleg valami Netbook is volt benne… csak egész út alatt nem nyitotta fel. A srác igazi divatbuzi, a legtrendibb bőrkabát volt tulajdonában, mely prémes a nyakrészen, s vékonyítja a testét.

http://www.shoeguide.co.uk/media/main/adidas_trinity.jpg

Közben félig lecibzározva, hogy engem vadítson:$ Ezen át meglátni az alatta lévő izompólóját, s egyedi minőségi fülhallgatóját, melyen később Nokia logót pillantottam meg. Am ruhái nem sportosak voltak, valami egészen más kollekcióból származó, mégis utcai/diszkós szerelésnek egyáltalán nem mondható. Inkább mértéket tartó, harmóniát, s magabiztosságot árasztó válogatás.

http://www.dvdwholesale2u.com/images/nokia8800arte_01.jpg

A szemem akkor esett ki majdnem, mikor zenét váltott, hiszen egy limitált Nokia 8800 Black mobiltelefont markolászott elő a zsebéből… Ami nem egy olcsóság...:)  A teló színe, s króm kerete tökéletesen illett a kabát, a farmer, és táskája együttes stílusához. (Még erre is odafigyelt?)

Ruháin látszott az alaposság, hiszen cipőjének mintája is párhuzamos volt a farmerje, és az öve stílusával. Nagyon frankó cipője olt, ezt a típust még nem is láttam soha, biztos valami vadiúj változat, valószínűleg Pesten vehette, vagy egyenesen a legtrendibb felszerelésért Olaszországba ruccant át a hétévégén:xD

Ezek mellé a gusztusos esztétikai látványok mellé, hatásos, s laza mozgás, férfiasság társítódott. S nagyon szép barnás-inkább feketés szem. Most is látom magam előtt, hihetetlen, hogy ilyen pasik is vannak. Akik ennyire adnak magukra, s ilyen szépen bánnak a külsejükkel. Példamutató:$ Ha minden pasi ilyen lenne, kihalnának a heterók:xD

Am egy vicc a végére eszembe jutott: "Mi lesz ha kihalnak a nők? - Szexuális felmelegedés!":xD

 


Share |

Címkék: pasik @ 2010.02.05. 15:24

A bejegyzés trackback címe:

https://anothergay.blog.hu/api/trackback/id/tr811731852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Uhh, nagyon megfigyelted ... nem jött zavarba az ... elemzéstől? Hehe :o)
Szinte láttam magam előtt ... kicsit jobban belejössz, meg is tudom érinteni az elmondásod alapján! :oD
Alig várom!!!;o)
Azt hittem először, hogy tükörbe néztél... aztán a komment után, hogy angel.o járt Felétek. Aztán csak simán leesett, hogy nyálcsorgató buzsozásod volt ;)
süti beállítások módosítása