Ismerj meg kampány! (1. rész)

Elkezdem ismerj meg kampányomat!:) Megtudhatod mik azok a dolgok amik nálam a toppon vannak. Amik nélkül élni sem tudom olykor. Videók formájában szemléltetem mai zenei favoritjaimat. Nem, nem vagyok hülye, nagyon is jól tudom, hogy már egyszer írtam zenével kapcsolatos Post-ot. Viszont úgy érzem, aki elolvasta, annak nem tartogatott a sívó szöveg nagy szórakozási lehetőséget.

Ebben a pár részes sorozatban megtudhatod majd  a top pasiideáljaim, filmjeim, egyéb médiáim, sőt kedvenc látogatott oldalaim nagy részét is.

1.       Lady Gaga [jellemzés: Kaméleon]

Nem más ő, mint a nő, aki megbotránkoztatja olykor a világot, polgárpukkasztó, bulizó életet folytat. S akármennyien is ellenzik stílusát, annál többet kedvelik előadását. Valami eszementül hihetetlen egója lehet. Nagyon jó fantáziája, s jó alkotókészsége. Annyi oldalát láthatjuk, hogy egy városnyi designer/médiacsapat sem tudja felülmúlni. Kaméleonként olvad a köztudatba. Még a csapból is ő folyik:)

 Lényeg, a zenéi jók. Említhetném a Poker Face, Bad Romance, Paparazzi, stb… Ezeket általában mindennap áthallgatom. Sokat nem is fűzhetünk a témához. Az eleinte nekem kicsit sem bejövős számból, lett a full kedvenc. Mégpedig a videóban is hallható Paparazzi.

 

2.       T.I.  [jellemzés: Rosszfijú]

Sajnálom a srácot. Eléggé tépázza a sors. Nagyon sok minden akadályozza albumainak megjelenését. Átnézve rajta nem egy botrányhős típus, csak sokszor stiklijei döngölik földbe. Jelenleg is tudtommal börtönben csücsül. (Szívesen lennék egy cellában vele:$) Mindenesetre nem ettől dől el, szeretem-e vagy nem.

 

Akármit mondotok, szerintem jól néz ki:) Fontos egy előadónál a külső. Erre mondhatjuk, már megfogott. Sokáig nálam az elsőszámú helyen volt, de mint látható Gaga kisasszony véletlen megelőzte:D Csak jött fel mint a talajvíz:P

 

3.       Eminem [jellemzés: Kívülálló]

Feltétlen meg kell említenem a pasit. Nem sok zenéjét hallgatom, de az a kevés kedvenc nagyon ott van. Az ide belinkelt számához sok emlék köt. Ezért úgy éreztem feltétlen muszáj megemlítenem.

 

Körülbelül két éve figyeltem fel rá. Mikor egy T.I.-vel közös duettben tűnt a színre. Rágörgetve, további információkon át leltem meg When Im Gone című számát. Igaz, biztosan nem teljesen az ő szerzeménye az alkotás, de az összkép tetszett:)

 

4.       Enrique Iglesias [SzexiDög]

Sokak álma is felkerült. Lassacskán belopta magát a szívembe. Meglepően jól néz ki, kétség nem fér hozzá. (Egy ajtócsapkodást megérne:D:P) Laza, természetesen egyszerű, s megható dallamai mindig elragadóak. Zenei gyűjteményemben természetesen az összes eddig kiadott muzsikája megvan.

 

Valahogy kényszert érzek rá, hogy nevét a Google keresőhasábjaiba pötyögve, olvadozzak újabbnál-újabb fényképein. Álmodozni még szerencsére nem álmodozok róla… Legyen annyi, hogy meggyőzött!

 

5.       Funkerman & Freemasons ["Tuc-Tuc" függőség]

Valamiért őket egy kalap alá veszem. Hiszen zenei stílusuk erősen megegyezik. Korai diszkós korszakomban ismertem meg őket. Akkor valahogy megmaradt számomra. Az előbbitől a Falling Love a legmélyebbre ható emlékem. Aki figyelmesen olvassa a blogom egy helyen feltűnik valahol az emlékezős bejegyzések tájékán a sorok közt…

Utóbbitól pedig a Make me a dancert hallgatom leggyakrabban. Bár már nem mai szám, nem telik el nap ne jusson róla eszembe valami. Volt egy korszakom, mikor kifejezetten valaki miatt kedveltem meg az egészet. Albumjaik nevébe, számaik sorrendjébe, s minden velük kapcsolatos információba belegabalyodok. nem sokat tudok felőlük. Tudtommal az újságok címlapjain se valami gyakran szerepelnek.

Sajnos a TOP5-be ennyi fért csak bele. Természetesen sok más előadót is fülelek. (Mondjuk 50Cent) De magyar számokat nagyon-nagyon ritkán. Egydül a Children of Distance jöhet szóba, ha erről van szó. Am idővel, ahogy lenni szokott, talán változik ez is… Legközelebbi írásomban kedvenc színészeimmel/pasiideáljaimmal szeretném folytatni:) Remélem az idő úgy alakul, hogy összejön:D


Share |

Címkék: válogatás siker kedvenc önmagam @ 2009.11.29. 19:26

A bejegyzés trackback címe:

https://anothergay.blog.hu/api/trackback/id/tr501561496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása