Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Upssz...mit mondtam?:xD

A heterókat általában több csoportra osztom. A véleményem, ha a kifejezetten heteró fiúkat jellemeznem kéne: kifejezetten sokszínűek. Vannak, akik kedvesek, bolondosak és jó fejek. Szinte mindent félvállról vesznek. Jellemük elfogadó, de sokszor még egy melegnél is szélsőségesebbek. Mindent, ami polgárpukkasztás örömmel tesznek és figyelnek. Ezernyi hülyeségben benne vannak, s a közelükben szem nem marad szárazon, sokszor fetrengő röhögésekbe tudnak kitörni. Természetesen ez velős és helytálló beszólásaiknak következménye. Szokásaikon látszik a modern felfogás. Szüleik és köztük megfigyelhető az extrém generációs szakadék.

 Vannak, akik visszahúzódóak, csöndesek, megértőek. Ők külön kategóriák. remekül megfelelnek barátoknak is. Bár ez az előző csoportban is elmondható. Jellemző, hogy konzervatívak. Jó tanulók, általában stréberségre is hajlamosak. Velük inkább komolyabb dolgokról lehet eldumálgatni, általában műveltek, szerteágazó témákban is helytállnak. Értékrendjük visszafogott, a jó dolgok határain belül persze, de mindenben benne vannak. Segítőkészek. Olykor elvontak…

Van viszont egy harmadik csoport is. Ők amolyan igazi macsó heterók. Jellemzőjük, hogy kifejezetten jó pasik. Izmos felsőtest, szép karosszéria, önmagukban ártalmatlanok. De már csapatban más hasonlóakkal kifejezetten erényük a bunkóság. Heteró mivoltukat erősen hangsúlyozzák, s pont emiatt érezhető, hogy minden harmadik kiejtett szavuk biológiai tartalmú. Általában a női nem sokféle testrészének kultuszát szabják minden mondatukba. Stílusuk a menőséget akarja bizonyítani. Ehhez sajnos elengedhetetlen kellék a pia, cigi és egyéb negatív összetevőkkel való jó barátság. Van bennük is bőven szélsőség, egyesek igazán primitívek is tudnak lenni. Amilyen állati jól néznek ki, hát annyival kisebb méretű dolog mozog az agyuk helyén. Egy részük új elnevezést is érdemel olykor. Ez nem más, mint a „hülyeheteró”…

Személy szerint, nekem van is erről egy nagyon értelmes beszélgetési jelenetem, amit meg is osztok veletek. Őszinte részvétem, hiszen a „hülyeheteró” teljesen elvont személy, a nőkön és a szexen kívül nem tud másról beszélni. Sajnos nem sejti, hogy mi a jó:$ (bezzeg egy pasival milyen… óhh ha tudná? - következményként rögtön kihalnának a heterók:P)

Szóval visszatérve. A suliban ülök. Egyszer csak egy általam régóta ismert „hülyeheteró” egyed leül mellém. Szép kidolgozott test, szép barna szemek, igényes öltözködés. Emellett férfias mély hang. Gyönyörű, csókra vágytató ajkak, formás felsőtest és izgatóan szép bicepszek. Ott ül az ember mellett, ekkor szinte beleremegek annyira jó pasi. Elképzelem erőteljes ölelését, testének tapintását, s még nadrágon keresztül is határozottan megállapíthatóan egyedi méreteit:$ Mindezt a nagyon szép összképet rögtön lerombolja prágár szexdumájával.

Azonnal elkezd a folyósón, meg a teremben elhaladó női nemű élőlényekről diskurálni. Már lassan 15 perce (mivel már be is csöngettek, azóta még mindig) hosszasan taglalja, hogy azzal a bizonyos testrészével mit tenne velük. Meg hogy „xy” mennyire jó egy bula és hogyan teperné le… Ekkor hirtelen már oda sem figyelek, s enyhén mondom neki… sajna én most figyelni szeretnék arra, amit csinálok, s majd beszélgetünk máskor. (Megkezdődnek az elhajtás első lépései.)

Ennek ellenére sajnos mégsem hallja. Teljesen bele van merülve a saját témájába. Előveszi a telefonját, s mélyen elkezdi a benne lévő mappákat nyálazgatni. Erre hangosan felszólal és a benne lévő dolgokat kezdi el mutogatni. Ezt + azt nézzem, meg hogy az milyen jó. Gondolhatjátok alig mertem ránézni is, hiszen számomra mélységesen taszító szexuális képek voltak. Sőt néha egészen rosszul is tudnék lenni ettől. Nem tudom, ő mit szólna hozzá, ha én a telefonomban lévő szexi pasik játékait kezdenél el mutogatni fordított helyzetben. Kezd már zavarni… de inkább oda sem figyelek, elengedem a fejem mellett. Talán majdcsak abba hagyja egyszer.

Néha mondok egy „aha”, „igen”, „ühüm…” satöbbi kifejezést. Végül kérdések elé állít, mikor már vagy hatvan felé kell figyelnem egyszerre és pont őrá jut a legkevesebb időm. Feltesz egy kérdést, melyre teljesen elvarázsolt helyzetemben, szétszórtságomban véletlen oda nem figyelve a totál igazságot bevágom:xD

Ő:/ „Figyi, te kit dugnál meg legszívesebben?”

Én:/ „…öööh rajtad kívül?”…

Erre nagy kidülledt „boci” szemekkel les rám. Gondolom extrém méretű kérdőjelek jelentek meg a fejében! Teljesen elhűlten és komolyan bambul. Pár másodperc hatásszünet után, átszalad rajtam a hideg:S (!) Huhhh, basszus mit mondtam? (!) A helyzet helyrehozásához segítségemre született képzeletbeli villanykörte akkor szerencsére rögtön felvillan a fejem fölött… és ezt mondom zavarosan hamarjában:

 

Én:/ „öhhh…izé…jajj nah csak vicceltem te Marha:xD! Komolyan ne vedd mán!:))))”

 

S megpróbálok valami erőltetett, vigyori arcot vágni teljes erőmből, amennyire ekkor sikerülhet. Aztán jót nevetünk az egészen. Úgy látszik azóta is, hogy tényleg csak viccnek vette:P Levonva a következtetést, sokszor gáz, ha nem figyelünk a másikra, ezt már megtanultam. S megfogadtam, ha legközelebb a közelembe kerül vagy ejtem minél hamarabb a témát (amit nagyon nehéz nála) vagy otthagyom valami ürüggyel:D

 


Share |

Címkék: szex sztori ciki pasik @ 2009.11.11. 16:11

A bejegyzés trackback címe:

https://anothergay.blog.hu/api/trackback/id/tr931518109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása