Férfiak?

Úgy érzem a húspiacon, aka Rómeón nem lehet találni férfiakat. Azok vagy foglaltak, vagy valami nincsen velük rendben. Esetleg csak egy gyors numerát keresnek. Előveszel egy képet, adott rajta egy esetleg helyes és kedves fiú, de két dolog nem stimmel vele. Az első, hogy értelmes mondatokban nem lehet beszélgetni vele, ha találkozol pedig pöszén beszél és nem férfias az affektálása.

Egy ilyen fiút, hogyan mutatsz be a családodnak? Hogyan érzed magad biztonságban mellette, ha ő a párod? Hogy érzed őt egy férfinak? Ha meleg vagy és a saját nemedhez vonzódol, miért nem férfit keresel?

Sosem fogom ezeket a dolgokat igazán megérteni. S azt sem, miért választja mindenki a biztos és stabil boldogság helyett a bizonytalan, kiszámithatatlan életet. Miért kell szerencsejátékozni?

Azthiszem újra blogolok. Észre sem vettem, de csak jönnek a gondolatok belőlem. Ismét nagyot változott az életem. Úgy érzem ha megdöglök is, bizonyítom, hogy két lábon állok egymagam is...


Share |

Címkék: ismerkedés ciki pasik @ 2013.12.03. 23:41

A bejegyzés trackback címe:

https://anothergay.blog.hu/api/trackback/id/tr465674810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása