idősen

Ma érdekes gondolat ült meg a fejemben. kezdem észrevenni azt, hogy egyre idősebb leszek. persze így 20 évesen ez még nem sok, mégis rettentő sok gondolat kavargott meg a fejemben. (amúgy mióta megnéztem a Vaslady c. filmet) Vajon milyen leszek sokkal idősebben? Mire fogok gondolni? Mik lesznek fontosak számomra? Elérek-e valami értéket az életemben? Lesz-e értelme annak, amit most teszek. Megannyi érdekes talán...

Jó lenne csak egy pillanatra lehunyni a szemem és egy percet látni a jövőből. Kicsit félek. Még mindig bizonytalan az életem. Mindig érdekes a sorsom. Még mindig nem sikerült stabilizálnom Önmagam. Kicsit sem tudom, számíthatok-e magamra. Érdemes-e pl. holnap reggel felkelnem? Kihat-e egy ilyen apró momentum a napjaimra. Most elbizonytalanodtam. Nem szeretnék sikeres lenni, sem gazdag. Nincsenek álmaim. Kiszámíthatóan szeretnék élni.


Share |

Címkék: gondolatok depi önmagam @ 2013.01.28. 00:15

A bejegyzés trackback címe:

https://anothergay.blog.hu/api/trackback/id/tr645047573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása